Iklan Chord Kunci Gitar

Bawa Kalem Weh - Asep Balon x Lain Koplo

Kunci Gitar Bawa Kalem Weh - Asep Balon x Lain Koplo

Chord Kunci Gitar Lagu Bawa Kalem Weh Asep Balon x Lain Koplo

Intro : A# F Gm Dm D# A# Gm F A# F Gm Dm D# A# Gm F A# Verse : A# Tengah peuting beuteung F Aing kukurubukan Gm Muka kulkas ngan aya Dm Cengek nu geus bulukan D# Indit ka dapur A# Manggih endog gugulutukan Gm Eh pas muka mejikom F Ajig eweuh sanguan A# Lalu aing nyo'o HP F Bari mamake bokser Gm Atoh aya notip apek teh Dm Berita UC browser D# Ngechat awewe tara dibalas A# Jangar kanan sirah Gm Dibaca we hungkul F Samaruk na jadwal imsyakiyah A# Tong setres loba cicilan F Tenang we tong di pikiran Gm Hirup teh kudu militan Dm Rada iritan ulah nyinyiran D# Kudu tetep seuri A# Ulah di lobakeun ngalamun Gm Bahagia kita yang nyiptain F Bukan zulham zamrun D# F A# Gm Walau nyeri kudu seuri D# F Bawa kalem weh Chorus : A# F Gm Bawa kalem weh, bawa kalem weh Dm Bawa kalem weh D# A# F Hirip mah bawa kalem weh A# F Gm Bawa kalem weh, bawa kalem weh Dm Bawa kalem weh D# A# F A# Hirip mah bawa kalem weh A# Kalem weh da hirup mah F Moal tuluy ngeunah Gm Kadang di luhur Dm Kadang kaos kaki leungit sabelah D# Hiji waktu loba duit A# Bagja asa aing gagah Gm Isuk na eweuh kuota F Nyungkeun tetring ka si mamah A# Kadang hirup mah emang F Teterusan nyieun bangkar Gm Meuli nasgor kurupuk na Dm Poho teu di dahar D# A# Meser royko kabaseuhan hese muruluk Gm Ninyuh miendog cai na F Kadon mudal ngabulukbuk A# Hirup mah bawa komedi weh F Montong jadi beban Gm Enya ge dompet ipis Dm Eweuh keur mayar sametan D# Duit ATM teu bisa A# Di bawa da kurang ceban Gm Enjoykeun we mening F Ge neang dahar di uleman D# F A# Gm Walau nyeri kudu seuri D# F Bawa kalem weh Chorus : A# F Gm Bawa kalem weh, bawa kalem weh Dm Bawa kalem weh D# A# F Hirip mah bawa kalem weh A# F Gm Bawa kalem weh, bawa kalem weh Dm Bawa kalem weh D# A# F Hirip mah bawa kalem weh Interlude : Gm Chorus : A# F Gm Bawa kalem weh, bawa kalem weh Dm Bawa kalem weh D# A# F Hirip mah bawa kalem weh A# F Gm Bawa kalem weh, bawa kalem weh Dm Bawa kalem weh D# A# F A# Hirip mah bawa kalem weh

Lirik Lagu Bawa Kalem Weh Asep Balon x Lain Koplo

Verse : Tengah peuting beuteung Aing kukurubukan Muka kulkas ngan aya Cengek nu geus bulukan Indit ka dapur Manggih endog gugulutukan Eh pas muka mejikom Ajig eweuh sanguan Lalu aing nyo'o HP Bari mamake bokser Atoh aya notip apek teh Berita UC browser Ngechat awewe tara dibalas Jangar kanan sirah Dibaca we hungkul Samaruk na jadwal imsyakiyah Tong setres loba cicilan Tenang we tong di pikiran Hirup teh kudu militan Rada iritan ulah nyinyiran Kudu tetep seuri Ulah di lobakeun ngalamun Bahagia kita yang nyiptain Bukan zulham zamrun Walau nyeri kudu seuri Bawa kalem weh Chorus : Bawa kalem weh, bawa kalem weh Bawa kalem weh Hirip mah bawa kalem weh Bawa kalem weh, bawa kalem weh Bawa kalem weh Hirip mah bawa kalem weh Kalem weh da hirup mah Moal tuluy ngeunah Kadang di luhur Kadang kaos kaki leungit sabelah Hiji waktu loba duit Bagja asa aing gagah Isuk na eweuh kuota Nyungkeun tetring ka si mamah Kadang hirup mah emang Teterusan nyieun bangkar Meuli nasgor kurupuk na Poho teu di dahar Meser royko kabaseuhan hese muruluk Ninyuh miendog cai na Kadon mudal ngabulukbuk Hirup mah bawa komedi weh Montong jadi beban Enya ge dompet ipis Eweuh keur mayar sametan Duit ATM teu bisa Di bawa da kurang ceban Enjoykeun we mening Ge neang dahar di uleman Walau nyeri kudu seuri Bawa kalem weh Chorus : Bawa kalem weh, bawa kalem weh Bawa kalem weh Hirip mah bawa kalem weh Bawa kalem weh, bawa kalem weh Bawa kalem weh Hirip mah bawa kalem weh Interlude Chorus : Bawa kalem weh, bawa kalem weh Bawa kalem weh Hirip mah bawa kalem weh Bawa kalem weh, bawa kalem weh Bawa kalem weh Hirip mah bawa kalem weh

Video Youtube Bawa Kalem Weh Asep Balon x Lain Koplo

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru