Iklan Chord Kunci Gitar

Banting Kanan Kiri - Anggun Pramudita

Kunci Gitar Banting Kanan Kiri - Anggun Pramudita

Chord Kunci Gitar Lagu Banting Kanan Kiri Anggun Pramudita

Intro : Gm Dm D# A# Cm F A# Verse : A# F Gm Dm Wis wegah aku tresno ning awakmu D# F Wis wegah ngenteni sadarmu A# Dm Amergo aku duwe alesan Cm F Sing ngerti mung cukup aku Dm Gm Koyo opo bundase atiku Cm F Yen ngebotne slirahmu Chorus : Gm Dm Aku banting kanan kiri D# A# Sing penting iso oleh ganti Cm F A# Dm Awakmu ora trimo, pikir mburi Gm Dm Aku banting kanan kiri D# A# Sing penting ora loro ati Cm F A# Dm Awakmu getun aku ra perduli Interlude : Gm D# F Gm F Dm Cm A# Am Gm F D# D Dm Gm A# F Gm Dm Wis wegah aku tresno ning awakmu D# F Wis wegah ngenteni sadarmu A# Dm Amergo aku duwe alesan Cm F Sing ngerti mung cukup aku Dm Gm Koyo opo bundase atiku Cm F Yen ngebotne slirahmu Chorus : Gm Dm Aku banting kanan kiri D# A# Sing penting iso oleh ganti Cm F A# Dm Awakmu ora trimo, pikir mburi Gm Dm Aku banting kanan kiri D# A# Sing penting ora loro ati Cm F A# Awakmu getun aku ra perduli Gm Dm Aku banting kanan kiri D# A# Sing penting iso oleh ganti Cm F A# Dm Awakmu ora trimo, pikir mburi Gm Dm Aku banting kanan kiri D# A# Sing penting ora loro ati Cm F A# Awakmu getun aku ra perduli Cm F A# Awakmu getun aku ra perduli

Lirik Lagu Banting Kanan Kiri Anggun Pramudita

Verse : Wis wegah aku tresno ning awakmu Wis wegah ngenteni sadarmu Amergo aku duwe alesan Sing ngerti mung cukup aku Koyo opo bundase atiku Yen ngebotne slirahmu Chorus : Aku banting kanan kiri Sing penting iso oleh ganti Awakmu ora trimo, pikir mburi Aku banting kanan kiri Sing penting ora loro ati Awakmu getun aku ra perduli Interlude Wis wegah aku tresno ning awakmu Wis wegah ngenteni sadarmu Amergo aku duwe alesan Sing ngerti mung cukup aku Koyo opo bundase atiku Yen ngebotne slirahmu Chorus : Aku banting kanan kiri Sing penting iso oleh ganti Awakmu ora trimo, pikir mburi Aku banting kanan kiri Sing penting ora loro ati Awakmu getun aku ra perduli Aku banting kanan kiri Sing penting iso oleh ganti Awakmu ora trimo, pikir mburi Aku banting kanan kiri Sing penting ora loro ati Awakmu getun aku ra perduli Awakmu getun aku ra perduli

Video Youtube Banting Kanan Kiri Anggun Pramudita

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru