Iklan Chord Kunci Gitar

Ambarawa Ninggal Cerito - Dutkustik

Kunci Gitar Ambarawa Ninggal Cerito - Dutkustik

Chord Kunci Gitar Lagu Ambarawa Ninggal Cerito Dutkustik

Intro : G D Em Bm C G Am D G D Em Bm C G Am D G D Verse : G C Mbiyen tau ono cerito tresno D G Antarane koe lan aku Em E Am Seng uwes ngucap janji D Berjuang tekan mati G D Tapi akhirnya pergi G Aku rangerti ngopo C Saiki kowe bedo D G Mungkin wes ono seng liyo Em E Am Tak cubo tak lalekno D Tak cubo tak ikhlasno G Senajan aku kuciwo C D Sekabehane uwes tak ngerteni Bm Em Ning opo koe raiso ngrumangsani Em-D C Cukup semene wae D Rabakal tak baleni Chorus : C Saiki aku dewe D G Em Seng berjuang neng kene Am D G Tak ikhlaske yen koe ro liyane C D Kuto ambarawa saksi Bm Em Bisu cerito tresno Am D G Seng akhire amung dadi cerito loro Interlude : C D Bm Em Am D G C D Bm Em Am D G G Aku rangerti ngopo C Saiki kowe bedo D G Mungkin wes ono seng liyo Em E Am Tak cubo tak lalekno D Tak cubo tak ikhlasno G Senajan aku kuciwo C D Sekabehane uwes tak ngerteni Bm Em Ning opo koe raiso ngrumangsani C D Sekabehane uwes tak ngerteni Bm Em Ning opo koe raiso ngrumangsani Em-D C Cukup semene wae D Rabakal tak baleni Chorus : C Saiki aku dewe D G Em Seng berjuang neng kene Am D G Tak ikhlaske yen koe ro liyane C D Kuto ambarawa saksi Bm Em Bisu cerito tresno Am D G Seng akhire amung dadi cerito loro C Saiki aku dewe D G Em Seng berjuang neng kene Am D G Tak ikhlaske yen koe ro liyane C D Kuto ambarawa saksi Bm Em Bisu cerito tresno Am D G Seng akhire amung dadi cerito loro Am D C D# G Seng akhire amung dadi cerito loro

Lirik Lagu Ambarawa Ninggal Cerito Dutkustik

Verse : Mbiyen tau ono cerito tresno Antarane koe lan aku Seng uwes ngucap janji Berjuang tekan mati Tapi akhirnya pergi Aku rangerti ngopo Saiki kowe bedo Mungkin wes ono seng liyo Tak cubo tak lalekno Tak cubo tak ikhlasno Senajan aku kuciwo Sekabehane uwes tak ngerteni Ning opo koe raiso ngrumangsani Cukup semene wae Rabakal tak baleni Chorus : Saiki aku dewe Seng berjuang neng kene Tak ikhlaske yen koe ro liyane Kuto ambarawa saksi Bisu cerito tresno Seng akhire amung dadi cerito loro Interlude Aku rangerti ngopo Saiki kowe bedo Mungkin wes ono seng liyo Tak cubo tak lalekno Tak cubo tak ikhlasno Senajan aku kuciwo Sekabehane uwes tak ngerteni Ning opo koe raiso ngrumangsani Sekabehane uwes tak ngerteni Ning opo koe raiso ngrumangsani Cukup semene wae Rabakal tak baleni Chorus : Saiki aku dewe Seng berjuang neng kene Tak ikhlaske yen koe ro liyane Kuto ambarawa saksi Bisu cerito tresno Seng akhire amung dadi cerito loro Saiki aku dewe Seng berjuang neng kene Tak ikhlaske yen koe ro liyane Kuto ambarawa saksi Bisu cerito tresno Seng akhire amung dadi cerito loro Seng akhire amung dadi cerito loro

Video Youtube Ambarawa Ninggal Cerito Dutkustik

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru