Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Wes Terimo - Cantika Davinca

Kunci Gitar Aku Wes Terimo - Cantika Davinca

Kunci Gitar Chord Aku Wes Terimo - Cantika Davinca
Chord Kunci Gitar Lagu Aku Wes Terimo
Cantika Davinca

Intro :
G  A  F#m  Bm   G  A  D
G  A  F#m  Bm   G  A  D

Verse :
  D                 G
Cukup.. aku wes terimo
     Em                A
Wong sIng tak tresnani ora ngerteni
  F#m         Bm
Bener.. iki salahku
      Em           A          D
Sing isih ngenteni roso tresnamu

  D                     G
Tatu.. sing ning njero ati
         Em                      A
Mbekas jeru durung biso tak tambani
    F#m                  Bm
Tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Em                  A           D
Saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo

Chorus :
    D               F#m   G
Ora gampang nambani loro ati
       Em     A          D
Ora gampang cukup mung sewengi
        D      F#m       G
Pancen iki wes dadi karepku
           Em        A       D
Pengen nyanding mung karo sliramu

     Em
Tapi kepiye maneh
     A                 Bm
Mugo mugo bener pilihanmu

Interlude :
Bm   A   G   Bm  A  G
F#m  Bm  G   A

Verse :
  D                     G
Tatu.. sing ning njero ati
         Em                      A
Mbekas jeru durung biso tak tambani
    F#m                  Bm
Tresno.. sing mbiyen tak jogo
      Em                  A           D
Saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo

Chorus :
    D               F#m   G
Ora gampang nambani loro ati
       Em     A          D
Ora gampang cukup mung sewengi
        D      F#m       G
Pancen iki wes dadi karepku
           Em        A       D
Pengen nyanding mung karo sliramu

    D               F#m   G
Ora gampang nambani loro ati
       Em     A          D
Ora gampang cukup mung sewengi
        D      F#m       G
Pancen iki wes dadi karepku
           Em        A       D
Pengen nyanding mung karo sliramu

     Em
Tapi kepiye maneh
     A                 D  C#m  Bm  A
Mugo mugo bener pilihanmu
     Em
Tapi kepiye maneh
     A                 D
Mugo mugo bener pilihanmu

Ending :
D
Lirik Lagu Aku Wes Terimo
Cantika Davinca

Verse :
Cukup.. aku wes terimo
Wong sIng tak tresnani ora ngerteni
Bener.. iki salahku
Sing isih ngenteni roso tresnamu

Tatu.. sing ning njero ati
Mbekas jeru durung biso tak tambani
Tresno.. sing mbiyen tak jogo
Saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo

Chorus :
Ora gampang nambani loro ati
Ora gampang cukup mung sewengi
Pancen iki wes dadi karepku
Pengen nyanding mung karo sliramu

Tapi kepiye maneh
Mugo mugo bener pilihanmu

Interlude

Verse :
Tatu.. sing ning njero ati
Mbekas jeru durung biso tak tambani
Tresno.. sing mbiyen tak jogo
Saiki wes ilang ninggalne loro ning dodo

Chorus :
Ora gampang nambani loro ati
Ora gampang cukup mung sewengi
Pancen iki wes dadi karepku
Pengen nyanding mung karo sliramu

Ora gampang nambani loro ati
Ora gampang cukup mung sewengi
Pancen iki wes dadi karepku
Pengen nyanding mung karo sliramu

Tapi kepiye maneh
Mugo mugo bener pilihanmu
Tapi kepiye maneh
Mugo mugo bener pilihanmu
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru