Iklan Chord Kunci Gitar

Lilakno Lungaku - Losskita

Kunci Gitar Lilakno Lungaku - Losskita

Chord Kunci Gitar Lagu Lilakno Lungaku
Losskita

Intro :
C   F   G   Em   Am
F   G   C

Verse :
 C
Aku ora nyongko
      Em
Bakal ngene akhire
  F      G         C
Dadi, mlaku dewe-dewe
   F       G
Mergo, tresno
    C     G/B   Am
Ra iso di peksakno
 F             G         C
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Verse :
    C
Senajan kowe lungo
        Em
Dongaku tetep iseh ono
  F        G          C
Mugo, kowe tambah bahagio
   F        G
Mantepke atimu
     Em        Am
Kowe kudu percoyo
   F        G         C
Tanpo aku kowe tetep iso
  F                      G
Mugo, leh restune wong tuo

Chorus :
  F          G
Lilakno lungaku
        Em       Am
Lurusno dalan mlakumu
   F             G        C
Ra bakal tak ganggu urusanmu

   F         G
Mlaku dewe-dewe
         Em       Am
Kowe wes karo liyane
  F          G          C
Mugo Gusti maringi restune

Interlude :
F   G   Em   Am
F   G   C
F   G   Em   Am
F   G   C

Verse :
    C
Senajan kowe lungo
        Em
Dongaku tetep iseh ono
  F        G          C
Mugo, kowe tambah bahagio
   F        G
Mantepke atimu
     Em        Am
Kowe kudu percoyo
   F        G         C
Tanpo aku kowe tetep iso
  F                      G
Mugo, leh restune wong tuo

Chorus :
  F          G
Lilakno lungaku
        Em       Am
Lurusno dalan mlakumu
   F             G        C
Ra bakal tak ganggu urusanmu

   F         G
Mlaku dewe-dewe
         Em       Am
Kowe wes karo liyane
  F          G          C
Mugo Gusti maringi restune

  F          G
Lilakno lungaku
        Em       Am
Lurusno dalan mlakumu
   F             G        C
Ra bakal tak ganggu urusanmu

   F         G
Mlaku dewe-dewe
         Em       Am
Kowe wes karo liyane
  F          G          C
Mugo Gusti maringi restune
  F          G          C
Mugo Gusti maringi restune
  F        G             
Mugo Gusti.. 
              C
Maringi restune...
Lirik Lagu Lilakno Lungaku
Losskita

Verse :
Aku ora nyongko
Bakal ngene akhire
Dadi, mlaku dewe-dewe
Mergo, tresno
Ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo

Verse :
Senajan kowe lungo
Dongaku tetep iseh ono
Mugo, kowe tambah bahagio
Mantepke atimu
Kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo, leh restune wong tuo

Chorus :
Lilakno lungaku
Lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe
Kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Interlude

Verse :
Senajan kowe lungo
Dongaku tetep iseh ono
Mugo, kowe tambah bahagio
Mantepke atimu
Kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo, leh restune wong tuo

Chorus :
Lilakno lungaku
Lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe
Kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Lilakno lungaku
Lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu

Mlaku dewe-dewe
Kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti.. 
Maringi restune...
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru