Iklan Chord Kunci Gitar

Kari Cerito - Ilux ID

Iklan Chord Kunci Gitar

Kari Cerito - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Kari Cerito
Ilux ID

Intro :
F   Am  Dm  Bb  C  F
Bb  C   Am  Dm
Gm  C   F

Verse :
  F      C              Dm  C
Kelingan sing mbiyen mbiyen
   Bb    C         F
Ra kroso netes eluhku
    Gm           C
Aku kangen.. aku rindu
         F
Karo ngguyumu

Chorus :
  Bb        C            Am
Kowe.. seng tak sayang-sayang
  Dm        Gm    C      F
Saiki wes lungo.. kari cerito
  Bb     C        Am    Dm
Cukup.. atiku iki nelongso
      Gm         C             F
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo

Interlude :
Bb  C  Am  Dm  Gm  C  F
Bb  C  Am  Dm  Gm  C  F

  F      C              Dm  C
Kelingan sing mbiyen mbiyen
   Bb    C         F
Ra kroso netes eluhku
    Gm           C
Aku kangen.. aku rindu
         F
Karo ngguyumu

Chorus :
  Bb        C            Am
Kowe.. seng tak sayang-sayang
  Dm        Gm    C      F
Saiki wes lungo.. kari cerito
  Bb     C        Am    Dm
Cukup.. atiku iki nelongso
      Gm         C             F
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo

  Bb        C            Am
Kowe.. seng tak sayang-sayang
  Dm        Gm    C      F
Saiki wes lungo.. kari cerito
  Bb     C        Am    Dm
Cukup.. atiku iki nelongso
      Gm         C             F
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo
      Bb    C
Tak iklasno..
                   F
Kowe nyanding wong liyo

Ending :
Bb  C  F
Lirik Lagu Kari Cerito
Ilux ID

Verse :
Kelingan sing mbiyen mbiyen
Ra kroso netes eluhku
Aku kangen.. aku rindu
Karo ngguyumu

Chorus :
Kowe.. seng tak sayang-sayang
Saiki wes lungo.. kari cerito
Cukup.. atiku iki nelongso
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo

Interlude

Kelingan sing mbiyen mbiyen
Ra kroso netes eluhku
Aku kangen.. aku rindu
Karo ngguyumu

Chorus :
Kowe.. seng tak sayang-sayang
Saiki wes lungo.. kari cerito
Cukup.. atiku iki nelongso
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo

Kowe.. seng tak sayang-sayang
Saiki wes lungo.. kari cerito
Cukup.. atiku iki nelongso
Tak iklasno kowe nyanding wong liyo
Tak iklasno..
Kowe nyanding wong liyo
Related Song

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Recently Added