Iklan Chord Kunci Gitar

Ketaman Asmoro - Didi Kempot

Kunci Gitar Ketaman Asmoro - Didi Kempot

Chord Kunci Gitar Lagu Ketaman Asmoro
Didi Kempot

Intro :
Am  Dm  B  E
Am  Dm  F  E   Am
E   F   G  Am  E  F  E  F  Am

Verse :
        E           Am
Saben wayah lingsir wengi
A        Dm  E          Am
  Mripat iki ora biso turu
                   E
Tansah kelingan sliramu
          F            E
Wong ayu kang dadi pepujanku

          E       Am
Bingung rasane atiku
A      Dm       E            Am
  Arep sambat nanging karo sopo
              E
Nyatane ora kuwowo
         F     E         Am
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Interlude :
Dm  Am  E  Am

Chorus :
Am      A      Dm
Wis tak.. lali lali
         E      Am
Malah sansoyo kelingan
                    E
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
F                  E
  Mendhem ora biso turu

     E         Am
Opo iki sing jenenge
A           Dm   E         Am
  Wong kang lagi ketaman asmoro
                 E
Prasasat ra biso lali
            F   E            Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Interlude :
E  Am  A  Dm  E  Am
E  F   E

          E       Am
Bingung rasane atiku
A      Dm       E            Am
  Arep sambat nanging karo sopo
              E
Nyatane ora kuwowo
         F     E         Am
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Interlude :
Dm  Am  E  Am

Chorus :
Am      A      Dm
Wis tak.. lali lali
         E      Am
Malah sansoyo kelingan
                    E
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
F                  E
  Mendhem ora biso turu

     E         Am
Opo iki sing jenenge
A           Dm   E         Am
  Wong kang lagi ketaman asmoro
                 E
Prasasat ra biso lali
            F   E            Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

                 E
Prasasat ra biso lali
            F   E            Am
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Lirik Lagu Ketaman Asmoro
Didi Kempot

Verse :
Saben wayah lingsir wengi
Mripat iki ora biso turu
Tansah kelingan sliramu
Wong ayu kang dadi pepujanku

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Interlude

Chorus :
Wis tak.. lali lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendhem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Interlude

Bingung rasane atiku
Arep sambat nanging karo sopo
Nyatane ora kuwowo
Ngrasake atiku sansoyo nelongso

Interlude

Chorus :
Wis tak.. lali lali
Malah sansoyo kelingan
Nganti tekan mbesuk kapan nggonku
Mendhem ora biso turu

Opo iki sing jenenge
Wong kang lagi ketaman asmoro
Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati

Prasasat ra biso lali
Esuk awan bengi tansah mbedo ati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru