Iklan Chord Kunci Gitar

Wegah Kelangan - Intan Rahma

Kunci Gitar Wegah Kelangan - Intan Rahma

Chord Kunci Gitar Lagu Wegah Kelangan
Intan Rahma

A#m  D#m                   G#
      Rungokno jerit atiku iki
C#                            F#
  Sing bingung noto roso neng ati
      D#m
Pengenku kowe ngerti
         G#
Seng tak pikir saiki

D#m                     G#
  Tulung kowe ojo salah tompo
C#                     F#
  Ojo mbok pikir aku ngliyo
      D#m
Kabeh iki kahanan
    G#               A#m
Ra iso neruske katresnan

Chorus :
                 D#m
Jujur aku iseh sayang
          G#
Wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri
            F#
Neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan

A#                  D#m
  Njalukku kowe ojo nangis
           G#
Mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris
             F#
Dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu
       G#          C#
Abot rasane pangapurane

D#m                       G#
  Ora ono niat ngelarani atimu
                               C#
Rungokno aku senajane aku sing kleru
                                F#
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
                   D#m
Yo mung kanggo awakmu
               D#m
Cukup pisan iki kowe loro ati
G#
  Ora tak baleni anggonku
         A#m
Le nglarani aa ah

Chorus :
                 D#m
Jujur aku iseh sayang
          G#
Wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri
            F#
Neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan

A#                  D#m
  Njalukku kowe ojo nangis
           G#
Mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris
             F#
Dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu
       G#          C#
Abot rasane pangapurane

D#m                  G#
  Mung kependem roso tresno
    C#                    F#
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#m                  A#m
  Pengen langgeng yo kuwi karepku
        F#                F    A#m
Nangeng wong tuaku ora setuju

Chorus :
                 D#m
Jujur aku iseh sayang
          G#
Wegah kelangan
                       C#
Mergo tresno wes tak patri
            F#
Neng njero ati
                    D#m
Nanging arep piye meneh
          G#             C#
Iki wes kahanan kudu pisahan

A#                  D#m
  Njalukku kowe ojo nangis
           G#
Mergo lungaku
                  C#
Mungkin iki wes ginaris
             F#
Dudu penjalukku
               D#m
Nglungani sliramu
       G#          C#
Abot rasane pangapurane

Ending :
C#
Lirik Lagu Wegah Kelangan
Intan Rahma

Rungokno jerit atiku iki
Sing bingung noto roso neng ati
Pengenku kowe ngerti
Seng tak pikir saiki

Tulung kowe ojo salah tompo
Ojo mbok pikir aku ngliyo
Kabeh iki kahanan
Ra iso neruske katresnan

Chorus :
Jujur aku iseh sayang
Wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri
Neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis
Mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris
Dudu penjalukku
Nglungani sliramu
Abot rasane pangapurane

Ora ono niat ngelarani atimu
Rungokno aku senajane aku sing kleru
Tak akoni pancen gedhe roso tresnoku
Yo mung kanggo awakmu
Cukup pisan iki kowe loro ati
Ora tak baleni anggonku
Le nglarani aa ah

Chorus :
Jujur aku iseh sayang
Wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri
Neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis
Mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris
Dudu penjalukku
Nglungani sliramu
Abot rasane pangapurane

Mung kependem roso tresno
Bebarengan ora bakal dadi nyoto
Pengen langgeng yo kuwi karepku
Nangeng wong tuaku ora setuju

Chorus :
Jujur aku iseh sayang
Wegah kelangan
Mergo tresno wes tak patri
Neng njero ati
Nanging arep piye meneh
Iki wes kahanan kudu pisahan

Njalukku kowe ojo nangis
Mergo lungaku
Mungkin iki wes ginaris
Dudu penjalukku
Nglungani sliramu
Abot rasane pangapurane
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru