Iklan Chord Kunci Gitar

Tangise Sarangan - Saraswati

Kunci Gitar Tangise Sarangan - Saraswati

Chord Kunci Gitar Lagu Tangise Sarangan
Saraswati

Intro :
D#  F  A#  Gm  Cm  F  A#
D#  F  Dm  Gm  Cm  F  A#

Verse :
A#              Gm
Sarangan kang dadi saksi
  D#               F
Nalikane jaman semono
A#                Gm
Neng kono sliramu medhot janji
        D#                   F
Ono pinggir telogo aku biso opo
  D#                  F
Kejobo ngronto ning dodo
A#      Gm    D#  F
Hoo hoo hoo ooho

A#          Gm
Telogomu ibarate eluhku
  D#                F
Howo adem ibarat atiku
  A#                        Gm
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     D#                    F
Sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
Kudu lilo aku mok tinggalno

Chorus 1 :
  Gm          Dm
Lilo aku ra lilo
          D#           F       A#
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Gm                Dm
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         D#             F        A#
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Gm            Dm
Piye aku kudu piye
    D#             F      A#
Yen wis ngene sing dadi dalane
  Gm            Dm
Mugo uripmu bahagio mulyo
     D#         F           A#
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Interlude :
Gm  D#  F

A#              Gm
Sarangan kang dadi saksi
  D#               F
Nalikane jaman semono
A#                Gm
Neng kono sliramu medhot janji
        D#                   F
Ono pinggir telogo aku biso opo
  D#                  F
Kejobo ngronto ning dodo
A#      Gm    D#  F
Hoo hoo hoo ooho

A#          Gm
Telogomu ibarate eluhku
  D#                F
Howo adem ibarat atiku
  A#                        Gm
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     D#                    F
Sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
Kudu lilo aku mok tinggalno

Chorus 1 :
  Gm          Dm
Lilo aku ra lilo
          D#           F       A#
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Gm                Dm
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         D#             F        A#
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Gm            Dm
Piye aku kudu piye
    D#             F      A#
Yen wis ngene sing dadi dalane
  Gm            Dm
Mugo uripmu bahagio mulyo
     D#         F           Gm    D#
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
    C  Gm   Am  F  Dm  Am
Hoo ooo hoo ho

Chorus 2 :
  Am          Em
Lilo aku ra lilo
          F            G       C
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Am                Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         F              G        C
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Am            Em
Piye aku kudu piye
    F              G      C
Yen wis ngene sing dadi dalane
  Am            Em
Mugo uripmu bahagio mulyo
     F          G           Am
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
     F          G           C
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
     F          G           Am
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Lirik Lagu Tangise Sarangan
Saraswati

Verse :
Sarangan kang dadi saksi
Nalikane jaman semono
Neng kono sliramu medhot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kejobo ngronto ning dodo
Hoo hoo hoo ooho

Telogomu ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mok tinggalno

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
Yen wis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu

Interlude

Sarangan kang dadi saksi
Nalikane jaman semono
Neng kono sliramu medhot janji
Ono pinggir telogo aku biso opo
Kejobo ngronto ning dodo
Hoo hoo hoo ooho

Telogomu ibarate eluhku
Howo adem ibarat atiku
Asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
Sing tak roso perih ning dodo
Kudu lilo aku mok tinggalno

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
Yen wis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Hoo ooo hoo ho

Lilo aku ra lilo
Nanging piye maneh wis dalan Kuoso
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
Neng pinggir telogo tak culne sliramu

Piye aku kudu piye
Yen wis ngene sing dadi dalane
Mugo uripmu bahagio mulyo
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Karo wong ayu sing dadi pilihanmu
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru