Iklan Chord Kunci Gitar

Uculo Wis - Alvi Ananta

Kunci Gitar Uculo Wis - Alvi Ananta

Chord Kunci Gitar Lagu Uculo Wis Alvi Ananta

Intro : A#m D#m G# F# A#m Verse : A#m D#m Samar padang geningno sun dewekan G# A#m Ojo nyunari hang wis kebuang A#m D#m Mergo sun ketem mokso osing gelem G# A#m Karuane yo ro diculaken F# D#m A#m Karuane yo ro diculaken A#m D#m Samar padang geningno sun dewekan G# A#m Ojo nyunari hang wis kebuang A#m D#m Mergo sun ketem mokso osing gelem G# A#m Karuane yo ro diculaken F# D#m A#m F Karuane yo ro diculaken Chorus : A#m G# Dinone terang tapi ati tawang D#m A#m Mergo isine kelajut ilang A#m G# Percumo dipokso yo sing keneng D#m A#m Hang diboti malah nganggep enteng D#m A#m Timbang pungkase isun nelongso G# F# A#m Bangur uculo karuan sing ono Interlude : A#m G# D#m F A#m D#m Samar padang geningno sun dewekan G# A#m Ojo nyunari hang wis kebuang A#m D#m Mergo sun ketem mokso osing gelem G# A#m Karuane yo ro diculaken F# D#m A#m F Karuane yo ro diculaken Chorus : A#m G# Dinone terang tapi ati tawang D#m A#m Mergo isine kelajut ilang A#m G# Percumo dipokso yo sing keneng D#m A#m Hang diboti malah nganggep enteng A#m G# Dinone terang tapi ati tawang D#m A#m Mergo isine kelajut ilang A#m G# Percumo dipokso yo sing keneng D#m A#m Hang diboti malah nganggep enteng D#m C# A#m Timbang pungkase isun nelongso G# Fm F# A#m Bangur uculo karuan sing ono D#m C# A#m Timbang pungkase isun nelongso G# Fm F# A#m Bangur uculo karuan sing ono

Lirik Lagu Uculo Wis Alvi Ananta

Verse : Samar padang geningno sun dewekan Ojo nyunari hang wis kebuang Mergo sun ketem mokso osing gelem Karuane yo ro diculaken Karuane yo ro diculaken Samar padang geningno sun dewekan Ojo nyunari hang wis kebuang Mergo sun ketem mokso osing gelem Karuane yo ro diculaken Karuane yo ro diculaken Chorus : Dinone terang tapi ati tawang Mergo isine kelajut ilang Percumo dipokso yo sing keneng Hang diboti malah nganggep enteng Timbang pungkase isun nelongso Bangur uculo karuan sing ono Interlude Samar padang geningno sun dewekan Ojo nyunari hang wis kebuang Mergo sun ketem mokso osing gelem Karuane yo ro diculaken Karuane yo ro diculaken Chorus : Dinone terang tapi ati tawang Mergo isine kelajut ilang Percumo dipokso yo sing keneng Hang diboti malah nganggep enteng Dinone terang tapi ati tawang Mergo isine kelajut ilang Percumo dipokso yo sing keneng Hang diboti malah nganggep enteng Timbang pungkase isun nelongso Bangur uculo karuan sing ono Timbang pungkase isun nelongso Bangur uculo karuan sing ono

Video Youtube Uculo Wis Alvi Ananta

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru