Iklan Chord Kunci Gitar

Rembulan (Ipa Hadi Sasono) - GENJA SKA

Kunci Gitar Rembulan (Ipa Hadi Sasono) - GENJA SKA

Chord Kunci Gitar Lagu Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) GENJA SKA

Intro : G#m D#m E B E B C#m F# G#m D#m E B E B C#m F# Verse : B E Rembulan ing wengi tansah anyekseni F# B Endah paras manis esem lan guyumu G#m D#m E B Ginambar ing bathin tan biso nglalekke C#m F# B Yekti nimas ora ono liyane B E Tatapan netramu nembus ing atiku F# B Agawe aku mung mikirne sliramu G#m D#m E B Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu C#m F# Amung.. nimas.. Chorus : G#m D#m Howoning njero batin E B Pengen tansah sesanding E B Yo mung karo nimas C#m D# Atiku mung kanggo nimas G#m D#m Nadyan akeh pepalang E B Ngalangi dalan katresnan C#m B Iku pancen dalan supoyo C#m F# B Tresno iki bakal kasembadan Interlude : G#m D#m E B E B C#m D# G#m D#m E B C#m B C#m F# B E Tatapan netramu nembus ing atiku F# B Agawe aku mung mikirne sliramu G#m D#m E B Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu C#m F# Amung.. nimas.. Chorus : G#m D#m Howoning njero batin E B Pengen tansah sesanding E B Yo mung karo nimas C#m D# Atiku mung kanggo nimas G#m D#m Nadyan akeh pepalang E B Ngalangi dalan katresnan C#m B Iku pancen dalan supoyo C#m F# B Tresno iki bakal kasembadan Ending : G#m D#m E B E B C#m F# G#m D#m E B E B C#m F# B

Lirik Lagu Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) GENJA SKA

Verse : Rembulan ing wengi tansah anyekseni Endah paras manis esem lan guyumu Ginambar ing bathin tan biso nglalekke Yekti nimas ora ono liyane Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung.. nimas.. Chorus : Howoning njero batin Pengen tansah sesanding Yo mung karo nimas Atiku mung kanggo nimas Nadyan akeh pepalang Ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan supoyo Tresno iki bakal kasembadan Interlude Tatapan netramu nembus ing atiku Agawe aku mung mikirne sliramu Cahyaning rembulan kalah klawan esemmu Amung.. nimas.. Chorus : Howoning njero batin Pengen tansah sesanding Yo mung karo nimas Atiku mung kanggo nimas Nadyan akeh pepalang Ngalangi dalan katresnan Iku pancen dalan supoyo Tresno iki bakal kasembadan

Video Youtube Rembulan (Ipa Hadi Sasono) (SKA Version) GENJA SKA

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru