-->

Iklan Chord Kunci Gitar

Kangen Mulih - Denny Caknan

Kunci Gitar Kangen Mulih - Denny Caknan

Chord Kunci Gitar Lagu Kangen Mulih Denny Caknan

Intro : C F Dm G F Fm Verse : C Tenang tenang tenang F Badai pasti berlalu Am G Roso sambat seng ning benakmu F G Tetep kuatno tatag pikirmu Chorus : C CM7 Njajal tak kuat kuatne ati iki C/E F Aku ra mulih.. masio perih Dm G Pengenku kumpul kaleh bapak ibu Em Am Njenengan kangen.. aku yo kangen Dm Kangen sungkem ning ngandape njenengan G C F C F Bapak.. ibu lan liya liyane C Tenang tenang tenang F Badai pasti berlalu Am G Roso sambat seng ning benakmu F G Tetep kuatno tatag pikirmu Chorus : C CM7 Njajal tak kuat kuatne ati iki C/E F Aku ra mulih.. masio perih Dm G Pengenku kumpul kaleh bapak ibu Em Am Njenengan kangen.. aku yo kangen Dm Kangen sungkem ning ngandape G Njenengan bapak C CM7 Njajal tak kuat kuatne ati iki C/E F Aku ra mulih.. masio perih Dm G Pengenku kumpul kaleh bapak ibu Em Am Njenengan kangen.. aku yo kangen Dm Kangen sungkem ning ngandape njenengan Fm CM7 Bapak.. ibu lan liya liyane

Lirik Lagu Kangen Mulih Denny Caknan

Verse : Tenang tenang tenang Badai pasti berlalu Roso sambat seng ning benakmu Tetep kuatno tatag pikirmu Chorus : Njajal tak kuat kuatne ati iki Aku ra mulih.. masio perih Pengenku kumpul kaleh bapak ibu Njenengan kangen.. aku yo kangen Kangen sungkem ning ngandape njenengan Bapak.. ibu lan liya liyane Tenang tenang tenang Badai pasti berlalu Roso sambat seng ning benakmu Tetep kuatno tatag pikirmu Chorus : Njajal tak kuat kuatne ati iki Aku ra mulih.. masio perih Pengenku kumpul kaleh bapak ibu Njenengan kangen.. aku yo kangen Kangen sungkem ning ngandape Njenengan bapak Njajal tak kuat kuatne ati iki Aku ra mulih.. masio perih Pengenku kumpul kaleh bapak ibu Njenengan kangen.. aku yo kangen Kangen sungkem ning ngandape njenengan Bapak.. ibu lan liya liyane

Video Youtube Kangen Mulih Denny Caknan

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru