Iklan Chord Kunci Gitar

Pasukan Anti Prei - NDX AKA

Kunci Gitar Pasukan Anti Prei - NDX AKA

Chord Kunci Gitar Lagu Pasukan Anti Prei NDX AKA

Intro : C G Am Em F G C Am F G C G Verse : C G Pasukan anti prei Am Em Budal nggolek rejeki F C Kerjo wani rekoso Dm G Ben uripku sesok mulyo C G Ra peduli omongan Am Em Tanggunganku bulanan F C Anak bojo ro wongtuo Dm G C Kabeh kuwi semangatku kerjo C G Kahanan uripku bedo karo impianku Am Em Durung biso nyenengke kabeh keluargaku F C Sing kepengen nglakoni urip kepenak Dm G Ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak C G Pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni Am Em Senajan roso meri kuwi ono ning ati F C Rejeki akeh sitik tetep tak syukuri Dm Sing penting diparingi sehat G C Lan nyembadani F G Duh Gusti pangeran C Am Tulung paringi dalan F G C Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan F G Pengen tak buktekke C Am Nek aku ra sepele F G C Senajan kahanane koyo ngene Chorus : C G Pasukan anti prei Am Em Budal nggolek rejeki F C Kerjo wani rekoso Dm G Ben uripku sesok mulyo C G Ra peduli omongan Am Em Tanggunganku bulanan F C Anak bojo ro wongtuo Dm G C Kabeh kuwi semangatku kerjo C G Pancen uwis garise uripe dewe dewe Am Sugih kere ning ngarepe Gusti Em Raono bedane F C Akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe Dm Teko pasrah karo Gusti G Luwih gede balesane C G Di akehi dongane di akehi syukure Am Jarene wongtuo mbiyen Em Urip gur nggo mampir ngombe F Kulo nderek kersane C Ajeng pripun saene Dm G C Mugi mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane F G Duh Gusti pangeran C Am Tulung paringi dalan F G C Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan F G Pengen tak buktekke C Am Nek aku ra sepele F G C Senajan kahanane koyo ngene Chorus : C G Pasukan anti prei Am Em Budal nggolek rejeki F C Kerjo wani rekoso Dm G Ben uripku sesok mulyo C G Ra peduli omongan Am Em Tanggunganku bulanan F C Anak bojo ro wongtuo Dm G C Kabeh kuwi semangatku kerjo C G Pasukan anti prei Am G Budal nggolek rejeki F C Kerjo wani rekoso Dm G Ben uripku sesok mulyo C G Ra peduli omongan Am G Tanggunganku bulanan F C Anak bojo ro wongtuo Dm G C Kabeh kuwi semangatku kerjo

Lirik Lagu Pasukan Anti Prei NDX AKA

Verse : Pasukan anti prei Budal nggolek rejeki Kerjo wani rekoso Ben uripku sesok mulyo Ra peduli omongan Tanggunganku bulanan Anak bojo ro wongtuo Kabeh kuwi semangatku kerjo Kahanan uripku bedo karo impianku Durung biso nyenengke kabeh keluargaku Sing kepengen nglakoni urip kepenak Ayem tentrem bareng wongtuo bojo ro anak Pacobaning urip kudu ikhlas tak lakoni Senajan roso meri kuwi ono ning ati Rejeki akeh sitik tetep tak syukuri Sing penting diparingi sehat Lan nyembadani Duh Gusti pangeran Tulung paringi dalan Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan Pengen tak buktekke Nek aku ra sepele Senajan kahanane koyo ngene Chorus : Pasukan anti prei Budal nggolek rejeki Kerjo wani rekoso Ben uripku sesok mulyo Ra peduli omongan Tanggunganku bulanan Anak bojo ro wongtuo Kabeh kuwi semangatku kerjo Pancen uwis garise uripe dewe dewe Sugih kere ning ngarepe Gusti Raono bedane Akehi sodaqoh'e senajan lagi ra nduwe Teko pasrah karo Gusti Luwih gede balesane Di akehi dongane di akehi syukure Jarene wongtuo mbiyen Urip gur nggo mampir ngombe Kulo nderek kersane Ajeng pripun saene Mugi mugi Gusti ngijabahi kabeh dongane Duh Gusti pangeran Tulung paringi dalan Dinggo nyukupi kabeh kebutuhan Pengen tak buktekke Nek aku ra sepele Senajan kahanane koyo ngene Chorus : Pasukan anti prei Budal nggolek rejeki Kerjo wani rekoso Ben uripku sesok mulyo Ra peduli omongan Tanggunganku bulanan Anak bojo ro wongtuo Kabeh kuwi semangatku kerjo Pasukan anti prei Budal nggolek rejeki Kerjo wani rekoso Ben uripku sesok mulyo Ra peduli omongan Tanggunganku bulanan Anak bojo ro wongtuo Kabeh kuwi semangatku kerjo

Video Youtube Pasukan Anti Prei NDX AKA

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru