Iklan Chord Kunci Gitar

Koyo Uyah Ambi Banyu - Era Syaqira

Kunci Gitar Koyo Uyah Ambi Banyu - Era Syaqira

Chord Kunci Gitar Lagu Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX) Era Syaqira

Intro : D#m C# B C# D#m D#m C# B C# D#m Verse : D#m Semene lawase D#m Isun lan riko dadi siji C# Koyo uyah ambi banyu D#m Dadi siji ring njero segoro D#m Semene lawase D#m Isun lan riko dadi siji C# Koyo uyah ambi banyu D#m Dadi siji ring njero segoro B C# D#m Asin rasane banyu segoro A#m C# D#m Sampek mbesuke asine hang keroso D#m Semene lawase D#m Isun lan riko dadi siji Interlude : D#m A#m D#m A#m D#m D#m Ojo was-was ugo ojo mamang B D#m Awak isun mung kanggo riko D#m Tuluse ati roso asih hang suci A#m B D#m Mung riko lan isun hang duweni D#m C# Alangan lan cobaan hang teko nggudo D#m Sing biso medoteno taline roso D#m C# Gandengan tangan isun ojo di cul culeno D#m Koyo uyah lan banyu ono ring segoro Interlude : D#m B D#m D#m Semene lawase D#m Isun lan riko dadi siji C# Koyo uyah ambi banyu D#m Dadi siji ring njero segoro D#m Semene lawase D#m Isun lan riko dadi siji C# Koyo uyah ambi banyu D#m Dadi siji ring njero segoro B C# D#m Asin rasane banyu segoro A#m C# D#m Sampek mbesuke asine hang keroso D#m Semene lawase D#m Isun lan riko dadi siji Interlude : D#m D#m D#m D#m D#m D#m A#m D#m A#m D#m D#m Ojo was-was ugo ojo mamang B D#m Awak isun mung kanggo riko D#m Tuluse ati roso asih hang suci A#m B D#m Mung riko lan isun hang duweni D#m C# Alangan lan cobaan hang teko nggudo D#m Sing biso medoteno taline roso D#m C# Gandengan tangan isun ojo di cul culeno D#m Koyo uyah lan banyu ono ring segoro

Lirik Lagu Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX) Era Syaqira

Verse : Semene lawase Isun lan riko dadi siji Koyo uyah ambi banyu Dadi siji ring njero segoro Semene lawase Isun lan riko dadi siji Koyo uyah ambi banyu Dadi siji ring njero segoro Asin rasane banyu segoro Sampek mbesuke asine hang keroso Semene lawase Isun lan riko dadi siji Interlude Ojo was-was ugo ojo mamang Awak isun mung kanggo riko Tuluse ati roso asih hang suci Mung riko lan isun hang duweni Alangan lan cobaan hang teko nggudo Sing biso medoteno taline roso Gandengan tangan isun ojo di cul culeno Koyo uyah lan banyu ono ring segoro Interlude Semene lawase Isun lan riko dadi siji Koyo uyah ambi banyu Dadi siji ring njero segoro Semene lawase Isun lan riko dadi siji Koyo uyah ambi banyu Dadi siji ring njero segoro Asin rasane banyu segoro Sampek mbesuke asine hang keroso Semene lawase Isun lan riko dadi siji Interlude Ojo was-was ugo ojo mamang Awak isun mung kanggo riko Tuluse ati roso asih hang suci Mung riko lan isun hang duweni Alangan lan cobaan hang teko nggudo Sing biso medoteno taline roso Gandengan tangan isun ojo di cul culeno Koyo uyah lan banyu ono ring segoro

Video Youtube Koyo Uyah Ambi Banyu (DJ REMIX) Era Syaqira

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru