Iklan Chord Kunci Gitar

Lagu Juwangi - Tulus Maholtra

Kunci Gitar Lagu Juwangi - Tulus Maholtra

Chord Kunci Gitar Lagu Lagu Juwangi Tulus Maholtra

Intro : Em C G D Em C G D Em Verse : Em C G Lagu iki.. D Em Tak gawe kanggo wong Juwangi C G Wong Juwangi.. D Em Yang rajin menabung dan baik hati C G Juwangi jarene D G Nduwe dalan tapi ora iso dilewati Em C G Dalanan sing endi sing ora iso dilewati D Em Nek seko Boyolali pancen kudu metani C G Dalanan sing endi ojo di politisasi D G Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani Em C G D Em Juwangi.. wonge manis tur ngangeni C G D Em Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi C G D G Juwangi jarene ora ono aspalisasi Em C G Kepiye pak RT, kepiye lurahe D Em Pak camat aku kudu kepiye C G Piye bupatine, piye gubernure D G Pak presiden aku kudu piye Interlude : Em C G D Em C G D G Em C G Lagu iki.. D Em Tak gawe kanggo wong Juwangi C G Wong Juwangi.. D Em Yang rajin menabung dan baik hati C G Juwangi jarene D G Nduwe dalan tapi ora iso dilewati Em C G Dalanan sing endi sing ora iso dilewati D Em Nek seko Boyolali pancen kudu metani C G Dalanan sing endi ojo di politisasi D G Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani Em C G D Em Juwangi.. wonge manis tur ngangeni C G D Em Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi C G D G Juwangi jarene ora ono aspalisasi Em C G Kepiye pak RT, kepiye lurahe D Em Pak camat aku kudu kepiye C G Piye bupatine, piye gubernure D G Pak presiden aku kudu piye Em C G Mugo mugo wae dalan remuk kae D Em Ndang cepet ono tindak lanjute C G Ben apik dalane nyaman dilewatine D G Ben iso sejahtera masyarakate

Lirik Lagu Lagu Juwangi Tulus Maholtra

Verse : Lagu iki.. Tak gawe kanggo wong Juwangi Wong Juwangi.. Yang rajin menabung dan baik hati Juwangi jarene Nduwe dalan tapi ora iso dilewati Dalanan sing endi sing ora iso dilewati Nek seko Boyolali pancen kudu metani Dalanan sing endi ojo di politisasi Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani Juwangi.. wonge manis tur ngangeni Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi Juwangi jarene ora ono aspalisasi Kepiye pak RT, kepiye lurahe Pak camat aku kudu kepiye Piye bupatine, piye gubernure Pak presiden aku kudu piye Interlude Lagu iki.. Tak gawe kanggo wong Juwangi Wong Juwangi.. Yang rajin menabung dan baik hati Juwangi jarene Nduwe dalan tapi ora iso dilewati Dalanan sing endi sing ora iso dilewati Nek seko Boyolali pancen kudu metani Dalanan sing endi ojo di politisasi Mugo wae dalan sing rusak ndang di dandani Juwangi.. wonge manis tur ngangeni Juwangi.. ndek wingi mlebu tipi Juwangi jarene ora ono aspalisasi Kepiye pak RT, kepiye lurahe Pak camat aku kudu kepiye Piye bupatine, piye gubernure Pak presiden aku kudu piye Mugo mugo wae dalan remuk kae Ndang cepet ono tindak lanjute Ben apik dalane nyaman dilewatine Ben iso sejahtera masyarakate

Video Youtube Lagu Juwangi Tulus Maholtra

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru