Iklan Chord Kunci Gitar

Ilang Tresno - LSista

Kunci Gitar Ilang Tresno - LSista

Chord Kunci Gitar Lagu Ilang Tresno LSista

Intro : C G Am Em F C Dm G Verse : C G Udan wengi iki nambah lara ning ati Am Uwong sing tak tresnani Em Ninggalke janji suci F Jane opo salahku C Kowe tego ninggal aku Dm G Gawe ajur rasaku C G Sinare rembulan koyo melu kelaran Am Cahyane uwis mati Em Ra sumunar koyo dek wingi F Nalika kowe lan aku C Isih bareng dadi siji Dm G Bareng njogo tresno suci C G Tulung jelasno salahku Am Yen aku sing kleru Em Mergo ati iki ra biso F Kelangan tresnamu C Kadung jero Dm G Roso tresno iki C Janjimu mbiyen G Am Kowe bakal tulus ngancani Em Jarene kowe nresnani F Aku tekan mati C Neng nyatane Dm G Saiki kowe ninggal janji C Gawe tatu ning ati Rapp : G Awal ketemu kowe biso gawe ayem atiku Am Itungan seminggu kowe agawe tentrem rosoku Em Kowe banjur kondo yen kowe nresnani aku F Nanging muspro saiki kowe ninggalke aku C Nyuwun pangapura aku wis ngapusi kowe Dm Aku njaluk kabeh iki iso tak lilakke G Sak jujure kawit awal awakdewe kenal G Atiku durung lungo seko C Tresno sing sakdurunge G Bingung ati iki kudu milih sing endi Am Em Jujur sakjroning ati raiso tak apusi F C Saiki dek'e bali, neng njero urip iki Dm G Gawe goyah ati iki C G Pancen wis tak coba ndandani kabeh crito Am Em Nanging rosoku iki ilang muspro sio-sio F C Pas dek'e bali teko, bali ning uripku iki Dm G Kowe kudu tak larani Rapp : C G Mungkin kabeh iki pancen wes dalane gusti Am Snadyan loro nanging tak coba legowo ati Em Bakal tak iklaske kowe bahagia ro dek'e F Ora bakal tak gondeli kabeh pilihanmu iki C Aku sadar diri, aku mung nglarani kowe Dm Wis cukup semene lakune dalan critane G Aku amung biso ndonga marang sing kuasa G Mugo kowe urip mulyo C Nemokke tresno sing liyo G Am Ngapuranen aku pancene aku sing kleru Em F Mergo aku wis mbuko ati kanggo sliramu C Dm G Jroning dodo.. iseh ono tresno liyo C Janjimu mbiyen G Am Kowe bakal tulus ngancani Em Jarene kowe nresnani F Aku tekan mati C Neng nyatane Dm G Saiki kowe ninggal janji C Gawe tatu ning ati

Lirik Lagu Ilang Tresno LSista

Verse : Udan wengi iki nambah lara ning ati Uwong sing tak tresnani Ninggalke janji suci Jane opo salahku Kowe tego ninggal aku Gawe ajur rasaku Sinare rembulan koyo melu kelaran Cahyane uwis mati Ra sumunar koyo dek wingi Nalika kowe lan aku Isih bareng dadi siji Bareng njogo tresno suci Tulung jelasno salahku Yen aku sing kleru Mergo ati iki ra biso Kelangan tresnamu Kadung jero Roso tresno iki Janjimu mbiyen Kowe bakal tulus ngancani Jarene kowe nresnani Aku tekan mati Neng nyatane Saiki kowe ninggal janji Gawe tatu ning ati Rapp : Awal ketemu kowe biso gawe ayem atiku Itungan seminggu kowe agawe tentrem rosoku Kowe banjur kondo yen kowe nresnani aku Nanging muspro saiki kowe ninggalke aku Nyuwun pangapura aku wis ngapusi kowe Aku njaluk kabeh iki iso tak lilakke Sak jujure kawit awal awakdewe kenal Atiku durung lungo seko Tresno sing sakdurunge Bingung ati iki kudu milih sing endi Jujur sakjroning ati raiso tak apusi Saiki dek'e bali, neng njero urip iki Gawe goyah ati iki Pancen wis tak coba ndandani kabeh crito Nanging rosoku iki ilang muspro sio-sio Pas dek'e bali teko, bali ning uripku iki Kowe kudu tak larani Rapp : Mungkin kabeh iki pancen wes dalane gusti Snadyan loro nanging tak coba legowo ati Bakal tak iklaske kowe bahagia ro dek'e Ora bakal tak gondeli kabeh pilihanmu iki Aku sadar diri, aku mung nglarani kowe Wis cukup semene lakune dalan critane Aku amung biso ndonga marang sing kuasa Mugo kowe urip mulyo Nemokke tresno sing liyo Ngapuranen aku pancene aku sing kleru Mergo aku wis mbuko ati kanggo sliramu Jroning dodo.. iseh ono tresno liyo Janjimu mbiyen Kowe bakal tulus ngancani Jarene kowe nresnani Aku tekan mati Neng nyatane Saiki kowe ninggal janji Gawe tatu ning ati

Video Youtube Ilang Tresno LSista

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru