Iklan Chord Kunci Gitar

Dinggo Bukti - Om Wawes ft. YK Brass Ensemble

Kunci Gitar Dinggo Bukti - Om Wawes ft. YK Brass Ensemble

Chord Kunci Gitar Lagu Dinggo Bukti Om Wawes ft. YK Brass Ensemble

Intro : G F#m F A D D E B E B E B Verse : E B C#m G#m Umpomo kowe ngerti roso atiku iki A E Senadyan urip sesandingan F#m B Nanging ati ora krasan E B Wes tak cobo tak lakoni C#m G#m Wes tak cobo tak ngerteni A E Nanging ati ora iso kuat F#m B Nyonggo loro mergo omonganmu E Sing nglarani ati Chorus : A Kowe ora tau ngrumangsani B Sing tak lakoni G#m C# Yo mung dinggo, dinggo bukti F#m B Aku nrimo kowe opo wae kahanane E Sewu siji masalahe A Kowe ora tau iso ngumumi B Bakal tak dongake G#m C# Tekan kapan wae mugo gusti F#m B Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe E Mugo nyaman karo liyane Interlude : C#m G#m F#m B E F#m B G#m C#m F#m B E F#m G#m A E B C#m Urip iki mung sepisan G#m A E Ojo nganti ngrusak seduluran F#m B Senadyan wis ra sesandingan E B C#m Ati iki tetep sayang G#m A E Nanging tresno ra kudu duweni F#m B Yen kui dalane E Kudu tak lakoni Chorus : A Kowe ora tau ngrumangsani B Sing tak lakoni G#m C# Yo mung dinggo, dinggo bukti F#m B Aku nrimo kowe opo wae kahanane E Sewu siji masalahe A Kowe ora tau iso ngumumi B Bakal tak dongake G#m C# Tekan kapan wae mugo gusti F#m B Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe E Mugo nyaman karo liyane Interlude : C Chorus 2 : G C Kowe ora tau ngrumangsani D Sing tak lakoni Bm E Yo mung dinggo, dinggo bukti Am D Aku nrimo kowe opo wae kahanane G Sewu siji masalahe C Kowe ora tau iso ngumumi D Bakal tak dongake Bm E Tekan kapan wae mugo gusti Am D Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe G Mugo nyaman karo liyane Ending : G F#m F A Dm C Am F-Em Dm

Lirik Lagu Dinggo Bukti Om Wawes ft. YK Brass Ensemble

Verse : Umpomo kowe ngerti roso atiku iki Senadyan urip sesandingan Nanging ati ora krasan Wes tak cobo tak lakoni Wes tak cobo tak ngerteni Nanging ati ora iso kuat Nyonggo loro mergo omonganmu Sing nglarani ati Chorus : Kowe ora tau ngrumangsani Sing tak lakoni Yo mung dinggo, dinggo bukti Aku nrimo kowe opo wae kahanane Sewu siji masalahe Kowe ora tau iso ngumumi Bakal tak dongake Tekan kapan wae mugo gusti Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe Mugo nyaman karo liyane Interlude Urip iki mung sepisan Ojo nganti ngrusak seduluran Senadyan wis ra sesandingan Ati iki tetep sayang Nanging tresno ra kudu duweni Yen kui dalane Kudu tak lakoni Chorus : Kowe ora tau ngrumangsani Sing tak lakoni Yo mung dinggo, dinggo bukti Aku nrimo kowe opo wae kahanane Sewu siji masalahe Kowe ora tau iso ngumumi Bakal tak dongake Tekan kapan wae mugo gusti Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe Mugo nyaman karo liyane Interlude Chorus 2 : Kowe ora tau ngrumangsani Sing tak lakoni Yo mung dinggo, dinggo bukti Aku nrimo kowe opo wae kahanane Sewu siji masalahe Kowe ora tau iso ngumumi akal tak dongake Tekan kapan wae mugo gusti Isih sayang kowe, gelem ngandani kowe Mugo nyaman karo liyane

Video Youtube Dinggo Bukti Om Wawes ft. YK Brass Ensemble

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru