Iklan Chord Kunci Gitar

Bocah Lola - Tulus Suryono

Kunci Gitar Bocah Lola - Tulus Suryono

Chord Kunci Gitar Lagu Bocah Lola Tulus Suryono

Intro : G#m C# F# D#m G#m C# F# B C# A#m D#m G#m C# F# Verse : F# Aku pancen wong ra duwe D#m A#m Sekolahku mung SD B C# F# Mergo ora ono ragate G#m C# Ning aku kudu nerimo F# D#m Pacoban sing tak tompo G#m C# Kabeh paringe sing Kuoso Interlude : G#m C# F# F# Limang wektu tak lakoni D#m A#m Manut dawuhe gusti B C# F# Solat, poso, ngaji ora lali G#m C# Dongaku rino lan wengi F# D#m Kanggo sing tak tresnani G#m C# F# Oh sliramu pujaan hati Interlude : G#m C# F# D#m B C# F# G#m C# F# D#m B C# F# B C# Aku ora duwe bondho A#m D#m Duweku mung tresno G#m C# F# Karo kowe ra karo wong liyo Interlude : B C# F# B C# Ora nyono ora ngiro A#m D#m Yen sliramu kerso G#m C# F# Karo aku wong sing uwis lola F# Aku pancen wong ra duwe D#m A#m Sekolahku mung SD B C# F# Mergo ora ono ragate G#m C# Ning aku kudu nerimo F# D#m Pacoban sing tak tompo G#m C# F# Kabeh paringe sing Kuoso Interlude : G#m C# F# D#m B C# F# G#m C# F# D#m B C# F# B C# Aku ora duwe bondho A#m D#m Duweku mung tresno G#m C# F# Karo kowe ra karo wong liyo Interlude : B C# F# B C# Ora nyono ora ngiro A#m D#m Yen sliramu kerso G#m C# F# Karo aku wong sing uwis lola F# Limang wektu tak lakoni D#m A#m Manut dawuhe gusti B C# F# Solat, poso, ngaji ora lali G#m C# Dongaku rino lan wengi F# D#m Kanggo sing tak tresnani G#m C# F# Oh sliramu pujaan hati G#m C# F# Oh sliramu pujaan hati

Lirik Lagu Bocah Lola Tulus Suryono

Verse : Aku pancen wong ra duwe Sekolahku mung SD Mergo ora ono ragate Ning aku kudu nerimo Pacoban sing tak tompo Kabeh paringe sing Kuoso Interlude Limang wektu tak lakoni Manut dawuhe gusti Solat, poso, ngaji ora lali Dongaku rino lan wengi Kanggo sing tak tresnani Oh sliramu pujaan hati Interlude Aku ora duwe bondho Duweku mung tresno Karo kowe ra karo wong liyo Interlude Ora nyono ora ngiro Yen sliramu kerso Karo aku wong sing uwis lola Aku pancen wong ra duwe Sekolahku mung SD Mergo ora ono ragate Ning aku kudu nerimo Pacoban sing tak tompo Kabeh paringe sing Kuoso Interlude Aku ora duwe bondho Duweku mung tresno Karo kowe ra karo wong liyo Interlude Ora nyono ora ngiro Yen sliramu kerso Karo aku wong sing uwis lola Limang wektu tak lakoni Manut dawuhe gusti Solat, poso, ngaji ora lali Dongaku rino lan wengi Kanggo sing tak tresnani Oh sliramu pujaan hati Oh sliramu pujaan hati

Video Youtube Bocah Lola Tulus Suryono

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru