Iklan Chord Kunci Gitar

Uncuing - Hendy Restu

Kunci Gitar Uncuing - Hendy Restu

Chord Kunci Gitar Lagu Uncuing Hendy Restu

Intro : Bm G F# Bm Verse : Bm Langit nu ceudeum G Em Poek mongkleng pihujaneun G Hiliwir angin meueusan A Bm Ngoyakeun dangdaunan sore tadi Bm Uncuing peuting G Em Nu ngageuri kukurayeun G Ras emut kasalira A Bm Anu teuing dimana taya beja A Bm Duh.. leungiteun.. A Bm Duh.. teu sangka.. Chorus : A Seungit kembang malati Bm Ngahiliwir tadi wengi Em Sing horeng kila kila C Bm Anjeun mangkat salamina A Raga teu walakaya Bm Ku asa heunteu percaya Em Harita urang ocon C Bm Heureuy otel sempal guyon A Bm Geulis ku tega Interlude : Bm F#m Em F#m G A G F# Bm Bm Uncuing peuting G Em Nu ngageuri kukurayeun G Ras emut kasalira A Bm Anu teuing dimana taya beja A Bm Duh.. leungiteun.. A Bm Duh.. teu sangka.. Chorus : A Seungit kembang malati Bm Ngahiliwir tadi wengi Em Sing horeng kila kila C Bm Anjeun mangkat salamina A Raga teu walakaya Bm Ku asa heunteu percaya Em Harita urang ocon C Bm Heureuy otel sempal guyon A Bm Geulis ku tega A Seungit kembang malati Bm Ngahiliwir tadi wengi Em Sing horeng kila kila C Bm Anjeun mangkat salamina A Raga teu walakaya Bm Ku asa heunteu percaya Em Harita urang ocon G F#m Heureuy otel sempal guyon G Bm Geulis ku tega

Lirik Lagu Uncuing Hendy Restu

Verse : Langit nu ceudeum Poek mongkleng pihujaneun Hiliwir angin meueusan Ngoyakeun dangdaunan sore tadi Uncuing peuting Nu ngageuri kukurayeun Ras emut kasalira Anu teuing dimana taya beja Duh.. leungiteun.. Duh.. teu sangka.. Chorus : Seungit kembang malati Ngahiliwir tadi wengi Sing horeng kila kila Anjeun mangkat salamina Raga teu walakaya Ku asa heunteu percaya Harita urang ocon Heureuy otel sempal guyon Geulis ku tega Interlude Uncuing peuting Nu ngageuri kukurayeun Ras emut kasalira Anu teuing dimana taya beja Duh.. leungiteun.. Duh.. teu sangka.. Chorus : Seungit kembang malati Ngahiliwir tadi wengi Sing horeng kila kila Anjeun mangkat salamina Raga teu walakaya Ku asa heunteu percaya Harita urang ocon Heureuy otel sempal guyon Geulis ku tega Seungit kembang malati Ngahiliwir tadi wengi Sing horeng kila kila Anjeun mangkat salamina Raga teu walakaya Ku asa heunteu percaya Harita urang ocon Heureuy otel sempal guyon Geulis ku tega

Video Youtube Uncuing Hendy Restu

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru