Iklan Chord Kunci Gitar

Dalan Katresnan - Safira Inema

Kunci Gitar Dalan Katresnan - Safira Inema

Chord Kunci Gitar Lagu Dalan Katresnan Safira Inema

Intro : C D G Verse : G Ojo kowe ngeroso Bm Yen aku ngeliyo C Tresno sing tak jogo G Yo amung kanggo sliramu Am Mugo kowe ngerti Em Opo sing tak roso iki A D Roso tresno sing kebak jeroning ati G Tak titipne tembang rindu Bm Sumilir angin wengi C Kedudut atiku G Ngeresep jeroning kalbu Am Aku wegah kelangan Em Sliramu kembange ati Am D G Mugo kowe ngroso sing tak roso iki Chorus : C D G Jujur aku iki tresno tenanan Em Am Sak jeroning ati D G Iki wegah kelangan C Mergo tresno D G Wis tak simpen jroning dodo Em Am Senajan akeh pacoban D G Ngalangi dalan katresnan Interlude : C D G C D G C D G G Ojo kowe ngeroso Bm Yen aku ngeliyo C Tresno sing tak jogo G Yo amung kanggo sliramu Am Mugo kowe ngerti Em Opo sing tak roso iki A D Roso tresno sing kebak jeroning ati G Tak titipne tembang rindu Bm Sumilir angin wengi C Kedudut atiku G Ngeresep jeroning kalbu Am Aku wegah kelangan Em Sliramu kembange ati Am D G Mugo kowe ngroso sing tak roso iki Chorus : C D G Jujur aku iki tresno tenanan Em Am Sak jeroning ati D G Iki wegah kelangan C Mergo tresno D G Wis tak simpen jroning dodo Em Am Senajan akeh pacoban D G Ngalangi dalan katresnan Ending : G

Lirik Lagu Dalan Katresnan Safira Inema

Verse : Ojo kowe ngeroso Yen aku ngeliyo Tresno sing tak jogo Yo amung kanggo sliramu Mugo kowe ngerti Opo sing tak roso iki Roso tresno sing kebak jeroning ati Tak titipne tembang rindu Sumilir angin wengi Kedudut atiku Ngeresep jeroning kalbu Aku wegah kelangan Sliramu kembange ati Mugo kowe ngroso sing tak roso iki Chorus : Jujur aku iki tresno tenanan Sak jeroning ati Iki wegah kelangan Mergo tresno Wis tak simpen jroning dodo Senajan akeh pacoban Ngalangi dalan katresnan Interlude Ojo kowe ngeroso Yen aku ngeliyo Tresno sing tak jogo Yo amung kanggo sliramu Mugo kowe ngerti Opo sing tak roso iki Roso tresno sing kebak jeroning ati Tak titipne tembang rindu Sumilir angin wengi Kedudut atiku Ngeresep jeroning kalbu Aku wegah kelangan Sliramu kembange ati Mugo kowe ngroso sing tak roso iki Chorus : Jujur aku iki tresno tenanan Sak jeroning ati Iki wegah kelangan Mergo tresno Wis tak simpen jroning dodo Senajan akeh pacoban Ngalangi dalan katresnan

Video Youtube Dalan Katresnan Safira Inema

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru