Iklan Chord Kunci Gitar

Turu Nang Dadane - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Turu Nang Dadane - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa

Intro :
Gm  Cm  Gm  Gm  Cm  Gm
Cm  Gm  Cm  Gm
D#  F   Gm

Verse :
    Gm
Kepingin turu nang dadane
                         Cm
Kepingin sun ngelus rambute
                        Gm
Cagerno duh kelendi rasane
    D
Keloron dadi lan nyatane

     Gm
Sun angen raino lan bengi
                         Cm
Sing leren ulihe sun ngimpi
                         Gm
Geregetan dung terus gedigi
    D                      Gm
Keloron semanding ring ngimpi

Interlude :
Gm  Cm  Gm  Gm  Cm  Gm
Cm  A#  D   Gm

Chorus :
    F
Masiyo.. ulan ring duwuran
                  Gm
Bisane mung ulihe nyawang
    F
Masiyo.. mung kembange bantal
                     Gm
Ketimbang nono babar pisan
       Cm               D
Kadung wis teko lan jodone
                      Gm  D#  F  Gm
Kelakon turu nang dadane

    Gm
Kepingin turu nang dadane
                         Cm
Kepingin sun ngelus rambute
                        Gm
Cagerno duh kelendi rasane
    D               Gm
Keloron dadi lan nyatane

Interlude : 
Gm  Cm  Gm  Gm  Cm  Gm
Cm  A#  D   Gm

Chorus :
    F
Masiyo.. ulan ring duwuran
                  Gm
Bisane mung ulihe nyawang
    F
Masiyo.. mung kembange bantal
                     Gm
Ketimbang nono babar pisan
       Cm               D
Kadung wis teko lan jodone
                      Gm  D# F
Kelakon turu nang dadane..F
Masiyo.. ulan ring duwuran
                  Gm
Bisane mung ulihe nyawang
    F
Masiyo.. mung kembange bantal
                     Gm
Ketimbang nono babar pisan
       Cm               D
Kadung wis teko lan jodone
                      Gm
Kelakon turu nang dadane

Ending :
D#  F  Gm  F  Gm
Lirik Lagu Turu Nang Dadane
Syahiba Saufa

Verse :
Kepingin turu nang dadane
Kepingin sun ngelus rambute
Cagerno duh kelendi rasane
Keloron dadi lan nyatane

Sun angen raino lan bengi
Sing leren ulihe sun ngimpi
Geregetan dung terus gedigi
Keloron semanding ring ngimpi

Interlude

Chorus :
Masiyo.. ulan ring duwuran
Bisane mung ulihe nyawang
Masiyo.. mung kembange bantal
Ketimbang nono babar pisan
Kadung wis teko lan jodone
Kelakon turu nang dadane

Kepingin turu nang dadane
Kepingin sun ngelus rambute
Cagerno duh kelendi rasane
Keloron dadi lan nyatane

Interlude

Chorus :
Masiyo.. ulan ring duwuran
Bisane mung ulihe nyawang
Masiyo.. mung kembange bantal
Ketimbang nono babar pisan
Kadung wis teko lan jodone
Kelakon turu nang dadane

Masiyo.. ulan ring duwuran
Bisane mung ulihe nyawang
Masiyo.. mung kembange bantal
Ketimbang nono babar pisan
Kadung wis teko lan jodone
Kelakon turu nang dadane
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru