Iklan Chord Kunci Gitar

Sukete Tonggo - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Sukete Tonggo - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Sukete Tonggo
Syahiba Saufa

Intro :
B  D#m  G#m  D#m 
E  D#m  C#m  F#  B

Verse :
B            D#m
Apuwo riko tego
        G#m                 D#m
Mungkir endah ring janji janji
     E           F#   G#m
Jare isun hang riko demen
     C#m               F#
Tapi wong liyo hang diangen

B            D#m
Loro rasane ati
     G#m            D#m
Isun sing tau diregani
     E             F#   G#m
Sembarange wis sun elungno
         C#m       F#     B
Magih ngelirik sukete tonggo

Chorus :
     G#m               D#m
Sego wis kadung dadi jenang
    E         F#   B
Karuan baen disanteni
      G#m              D#m
Mergo ati wis kadung wirang
    E        F#  B
Mesisan isun ceburi

       G#m             D#m
Piring beling ojo dibanting
     E              F#   B
Kurebno nong nduwur pelonco
       G#m                  D#m
Hang disanding sing welas maning
      E         F#    B
Saben dino keronto ronto

Interlude :
G#m  D#m  E  F#  B
G#m  D#m  E  F#  B

B            D#m
Loro rasane ati
     G#m            D#m
Isun sing tau diregani
     E             F#   G#m
Sembarange wis sun elungno
         C#m       F#     B
Magih ngelirik sukete tonggo

Chorus :
     G#m               D#m
Sego wis kadung dadi jenang
    E         F#   B
Karuan baen disanteni
      G#m              D#m
Mergo ati wis kadung wirang
    E        F#  B
Mesisan isun ceburi

       G#m             D#m
Piring beling ojo dibanting
     E              F#   B
Kurebno nong nduwur pelonco
       G#m                  D#m
Hang disanding sing welas maning
      E         F#    B
Saben dino keronto ronto

     G#m               D#m
Sego wis kadung dadi jenang
    E         F#   B
Karuan baen disanteni
      G#m              D#m
Mergo ati wis kadung wirang
    E        F#  B
Mesisan isun ceburi

       G#m             D#m
Piring beling ojo dibanting
     E              F#   B
Kurebno nong nduwur pelonco
       G#m                  D#m
Hang disanding sing welas maning
      E         F#    B
Saben dino keronto ronto

Ending :
G#m  D#m  E  F#  B
Lirik Lagu Sukete Tonggo
Syahiba Saufa

Verse :
Apuwo riko tego
Mungkir endah ring janji janji
Jare isun hang riko demen
Tapi wong liyo hang diangen

Loro rasane ati
Isun sing tau diregani
Sembarange wis sun elungno
Magih ngelirik sukete tonggo

Chorus :
Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun ceburi

Piring beling ojo dibanting
Kurebno nong nduwur pelonco
Hang disanding sing welas maning
Saben dino keronto ronto

Interlude

Loro rasane ati
Isun sing tau diregani
Sembarange wis sun elungno
Magih ngelirik sukete tonggo

Chorus :
Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun ceburi

Piring beling ojo dibanting
Kurebno nong nduwur pelonco
Hang disanding sing welas maning
Saben dino keronto ronto

Sego wis kadung dadi jenang
Karuan baen disanteni
Mergo ati wis kadung wirang
Mesisan isun ceburi

Piring beling ojo dibanting
Kurebno nong nduwur pelonco
Hang disanding sing welas maning
Saben dino keronto ronto
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru