Iklan Chord Kunci Gitar

Seneng - Vita Alvia

Kunci Gitar Seneng - Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Lagu Seneng
Vita Alvia

Intro :
A#  F  Dm  F  
D#  F  A#

Verse :
A#
Riko wes ngerti
          Dm
Carane nyenengaken isun
D#              F
Riko ugo wes ngerti
           A#       F
Njobo njerone ati iki

A#
Masio riko
            Dm
Dudu hang kawitan nong isun
D#              F
Dadi hang kelorone
                A#      F
Manggon neng njero ati iki

Chorus :
   D#              F
Sakat urip bareng riko
  Dm           Gm
Endah rasane dunyo
        Cm   F                A#
Senenge ati sing biso diungkapno

Chorus :
        A#
Saiki urip isun seneng
           Dm
Keloron bareng ambi riko
             D#  F 
Susah lan seneng
         A#     F 
Disonggo bareng

           A#
Bedo ambi cerito bengen
           Dm
Awak isun keloro-loro
           D#  F 
Sering digudo.. 
              A#
Sering ditinggalno

          Cm  F 
Isun rumongso
            A#   Gm
Wes riko senengno
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#
Wes isun lalekno

Interlude :
Gm  Dm  D#  F  A#
Gm  Dm  D#  F  A#

Verse :
A#
Masio riko
            Dm
Dudu hang kawitan nong isun
D#              F
Dadi hang kelorone
                A#      F
Manggon neng njero ati iki

Chorus :
   D#              F
Sakat urip bareng riko
  Dm           Gm
Endah rasane dunyo
        Cm   F                A#
Senenge ati sing biso diungkapno

Chorus :
        A#
Saiki urip isun seneng
           Dm
Keloron bareng ambi riko
             D#  F 
Susah lan seneng
         A#     F 
Disonggo bareng

           A#
Bedo ambi cerito bengen
           Dm
Awak isun keloro-loro
           D#  F 
Sering digudo
              A#
Sering ditinggalno

          Cm  F 
Isun rumongso
            A#   Gm
Wes riko senengno
             Cm
Cerita hang bengen 
 F           A#  F
Wes isun lalekno

Chorus :
        A#
Saiki urip isun seneng
           Dm
Keloron bareng ambi riko
             D#  F 
Susah lan seneng
         A#     F 
Disonggo bareng

           A#
Bedo ambi cerito bengen
           Dm
Awak isun keloro-loro
           D#  F
Sering digudo
              A#
Sering ditinggalno

          Cm  F 
Isun rumongso
            Dm   Gm
Wes riko senengno
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#  Gm
Wes isun lalekno

Ending :
             Cm    
Cerita hang bengen 
 F           A#  
Wes isun lalekno
Lirik Lagu Seneng
Vita Alvia

Verse :
Riko wes ngerti
Carane nyenengaken isun
Riko ugo wes ngerti
Njobo njerone ati iki

Masio riko
Dudu hang kawitan nong isun
Dadi hang kelorone
Manggon neng njero ati iki

Chorus :
Sakat urip bareng riko
Endah rasane dunyo
Senenge ati sing biso diungkapno

Chorus :
Saiki urip isun seneng
Keloron bareng ambi riko
Susah lan seneng
Disonggo bareng

Bedo ambi cerito bengen
Awak isun keloro-loro
Sering digudo.. 
Sering ditinggalno

Isun rumongso
Wes riko senengno
Cerita hang bengen 
Wes isun lalekno

Interlude

Verse :
Masio riko
Dudu hang kawitan nong isun
Dadi hang kelorone
Manggon neng njero ati iki

Chorus :
Sakat urip bareng riko
Endah rasane dunyo
Senenge ati sing biso diungkapno

Chorus :
Saiki urip isun seneng
Keloron bareng ambi riko
Susah lan seneng
Disonggo bareng

Bedo ambi cerito bengen
Awak isun keloro-loro
Sering digudo
Sering ditinggalno

Isun rumongso
Wes riko senengno
Cerita hang bengen 
Wes isun lalekno

Chorus :
Saiki urip isun seneng
Keloron bareng ambi riko
Susah lan seneng
Disonggo bareng

Bedo ambi cerito bengen
Awak isun keloro-loro
Sering digudo
Sering ditinggalno

Isun rumongso
Wes riko senengno
Cerita hang bengen 
Wes isun lalekno

Ending :
Cerita hang bengen 
Wes isun lalekno
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru