Iklan Chord Kunci Gitar

Gemantung Roso - Vita Alvia

Kunci Gitar Gemantung Roso - Vita Alvia

Chord Kunci Gitar Lagu Gemantung Roso
Vita Alvia

Intro :
Fm   D#  A#m  Fm
A#m  Fm  A#m  Fm
C#   D#  Fm

Verse :
Fm         D#
Mung kari angenan
                   Fm
Welas hang isun sambang
          D#
Saiki wes ilang
                  Fm
Dadi duwen wong liyan

A#m          Fm
Rasane getun temenan
A#m           Fm
Bengen isun buang
A#m            Fm
Ngaboti wong lanang liyan
    D#   Cm      Fm
Tibane malah kelaran

Fm          D#
Sun getun temenan
                  Fm
Bengen riko sun buang
Fm           D#
Biso tah sun eman
                   Fm
Balekno ring pangkuan

A#m             Fm
Mageh wes duwen wong liyan
A#m                Fm
Jujur seng lilo nyawang
A#m             Fm
Saiki welas sun temenan
        D#   Cm         Fm
Sun anteni masio sampek kapan

Interlude :
A#m  C   Fm
A#m  Cm  Fm

Chorus :
Fm               D#
Gemantung roso welas iki
         A#m   
Sampek kapan
               Fm
Sumpah sun anteni..
A#m               Fm
Umpomo seng jodoh saiki
       D#   Cm      Fm
Mugo baen dadi jodo pati

Interlude :
Fm   D#  A#m  Fm
A#m  Fm  A#m  Fm
C#   D#  Fm

Verse :
Fm         D#
Mung kari angenan
                   Fm
Welas hang isun sambang
          D#
Saiki wes ilang
                  Fm
Dadi duwen wong liyan

A#m          Fm
Rasane getun temenan
A#m           Fm
Bengen isun buang
A#m            Fm
Ngaboti wong lanang liyan
    D#   Cm      Fm
Tibane malah kelaran

Interlude :
A#m  C   Fm
A#m  Cm  Fm

Chorus :
Fm               D#
Gemantung roso welas iki
         A#m   
Sampek kapan..
               Fm
Sumpah sun anteni
A#m               Fm
Umpomo seng jodoh saiki
       D#   Cm      Fm
Mugo baen dadi jodo pati

Ending :
Fm               D#
Gemantung roso welas iki
         A#m   
Sampek kapan..
               Fm
Sumpah sun anteni
A#m               Fm
Umpomo seng jodoh saiki
       D#   Cm      Fm
Mugo baen dadi jodo pati
Lirik Lagu Gemantung Roso
Vita Alvia

Verse :
Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Sun getun temenan
Bengen riko sun buang
Biso tah sun eman
Balekno ring pangkuan

Mageh wes duwen wong liyan
Jujur seng lilo nyawang
Saiki welas sun temenan
Sun anteni masio sampek kapan

Interlude

Chorus :
Gemantung roso welas iki
Sampek kapan
Sumpah sun anteni..
Umpomo seng jodoh saiki
Mugo baen dadi jodo pati

Interlude

Verse :
Mung kari angenan
Welas hang isun sambang
Saiki wes ilang
Dadi duwen wong liyan

Rasane getun temenan
Bengen isun buang
Ngaboti wong lanang liyan
Tibane malah kelaran

Interlude

Chorus :
Gemantung roso welas iki
Sampek kapan..
Sumpah sun anteni
Umpomo seng jodoh saiki
Mugo baen dadi jodo pati

Ending :
Gemantung roso welas iki
Sampek kapan..
Sumpah sun anteni
Umpomo seng jodoh saiki
Mugo baen dadi jodo pati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru