Iklan Chord Kunci Gitar

Remuk Dewe - Anisa Salma

Kunci Gitar Remuk Dewe - Anisa Salma

Chord Kunci Gitar Lagu Remuk Dewe Anisa Salma

Intro : F C/E Dm Am Bb C F Verse : F C/E Dm Sayang saiki lagi ngopo Am Bb Aku kangen padamu F Gm C Tiap malam slalu terbayang kamu F C/E Dm Sayang opo lali janjimu Am Bb Waktu sumpah di depanku F Gm C Bila hatimu hanya untuk diriku Dm F Tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu Gm C F Perhatianmu kuwi yo amung semu Dm F Saiki nyatane kowe nglalekne aku Gm C F Malah nggandeng wanito neng ngarepku Interlude : Gm C F Dm Gm C F Chorus : F Cukup semene wae C Ora usah diterus-terusne Dm Mengko malah awakku iki F C Sing ngrasakne ajur dewe F Yowes yowes yowes C Ora usah diterus-terusne Dm Mengko malah awakku iki F C Sing ngrasakne remuk dewe Interlude : Bb Bbm F C Dm -C/E F C Bb Bbm F F C/E Dm Sayang opo lali janjimu Am Bb Waktu sumpah di depanku F Gm C Bila hatimu hanya untuk diriku Dm F Tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu Gm C F Perhatianmu kuwi yo amung semu Dm F Saiki nyatane kowe nglalekne aku Gm C F Malah nggandeng wanito neng ngarepku Interlude : Gm C F Dm Gm C F Chorus : F Cukup semene wae C Ora usah diterus-terusne Dm Mengko malah awakku iki F C Sing ngrasakne ajur dewe F Yowes yowes yowes C Ora usah diterus-terusne Dm Mengko malah awakku iki F C Sing ngrasakne remuk dewe F Cukup semene wae C Ora usah diterus-terusne Dm Mengko malah awakku iki F C Sing ngrasakne ajur dewe F Yowes yowes yowes C Ora usah diterus-terusne Dm Mengko malah awakku iki F C Sing ngrasakne remuk dewe Ending : F C Bb C# F

Lirik Lagu Remuk Dewe Anisa Salma

Verse : Sayang saiki lagi ngopo Aku kangen padamu Tiap malam slalu terbayang kamu Sayang opo lali janjimu Waktu sumpah di depanku Bila hatimu hanya untuk diriku Tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu Perhatianmu kuwi yo amung semu Saiki nyatane kowe nglalekne aku Malah nggandeng wanito neng ngarepku Interlude Chorus : Cukup semene wae Ora usah diterus-terusne Mengko malah awakku iki Sing ngrasakne ajur dewe Yowes yowes yowes Ora usah diterus-terusne Mengko malah awakku iki Sing ngrasakne remuk dewe Interlude Sayang opo lali janjimu Waktu sumpah di depanku Bila hatimu hanya untuk diriku Tapi kenyataane sumpahmu kabeh palsu Perhatianmu kuwi yo amung semu Saiki nyatane kowe nglalekne aku Malah nggandeng wanito neng ngarepku Interlude Chorus : Cukup semene wae Ora usah diterus-terusne Mengko malah awakku iki Sing ngrasakne ajur dewe Yowes yowes yowes Ora usah diterus-terusne Mengko malah awakku iki Sing ngrasakne remuk dewe Cukup semene wae Ora usah diterus-terusne Mengko malah awakku iki Sing ngrasakne ajur dewe Yowes yowes yowes Ora usah diterus-terusne Mengko malah awakku iki Sing ngrasakne remuk dewe

Video Youtube Remuk Dewe Anisa Salma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru