Iklan Chord Kunci Gitar

Kahanan - Anisa Salma

Iklan Chord Kunci Gitar

Kunci Gitar Kahanan - Anisa Salma

Chord Kunci Gitar Lagu Kahanan Anisa Salma

Intro : C G Am Em F G Verse : C G/B Am G Gusti.. nyuwun ngapuro F Dm G Sedoyo doso lan lupot kulo C G/B Am G Pancen kahanane koyo mangkene F Dm G Ora usah sambat kabeh kudu kuat Am Em Jogonen atimu ning kono F C Aku bakal nggegem setyamu Am Em Entenono baliku F Dm G Yen pancen jodone mesti ketemu Chorus : C G/B F Kudune aku lan kowe wes ngrasakne -C/E Dm G Sesandingan duduk di pelaminan C G/B F Nanging mergo kahanane wes kersane -C/E Dm G Kudu pasrah karo kuasane Em Am Arepo gresulo kulo niki namung sopo F G C Gusti kulo nyuwun pangapuro Interlude : C G/B F -C/E Dm G Em Am F G C Am Em Jogonen atimu ning kono F C Aku bakal nggegem setyamu Am Em Entenono baliku F Dm G Yen pancen jodone mesti ketemu Chorus : C G/B F Kudune aku lan kowe wes ngrasakne Dm G Sesandingan duduk di pelaminan C G/B F Nanging mergo kahanane wes kersane Dm G Kudu pasrah karo kuasane C G/B F Kudune aku lan kowe wes ngrasakne Dm G Sesandingan duduk di pelaminan C G/B F Nanging mergo kahanane wes kersane Dm G Kudu pasrah karo kuasane Em Am Arepo gresulo kulo niki namung sopo F G C Gusti kulo nyuwun pangapuro F G C Gusti kulo nyuwun pangapuro

Lirik Lagu Kahanan Anisa Salma

Verse : Gusti.. nyuwun ngapuro Sedoyo doso lan lupot kulo Pancen kahanane koyo mangkene Ora usah sambat kabeh kudu kuat Jogonen atimu ning kono Aku bakal nggegem setyamu Entenono baliku Yen pancen jodone mesti ketemu Chorus : Kudune aku lan kowe wes ngrasakne Sesandingan duduk di pelaminan Nanging mergo kahanane wes kersane Kudu pasrah karo kuasane Arepo gresulo kulo niki namung sopo Gusti kulo nyuwun pangapuro Interlude Jogonen atimu ning kono Aku bakal nggegem setyamu Entenono baliku Yen pancen jodone mesti ketemu Chorus : Kudune aku lan kowe wes ngrasakne Sesandingan duduk di pelaminan Nanging mergo kahanane wes kersane Kudu pasrah karo kuasane Kudune aku lan kowe wes ngrasakne Sesandingan duduk di pelaminan Nanging mergo kahanane wes kersane Kudu pasrah karo kuasane Arepo gresulo kulo niki namung sopo Gusti kulo nyuwun pangapuro Gusti kulo nyuwun pangapuro

Video Youtube Kahanan Anisa Salma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru