Iklan Chord Kunci Gitar

Kowe Blenjani - Anisa Salma

Kunci Gitar Kowe Blenjani - Anisa Salma

Chord Kunci Gitar Lagu Kowe Blenjani Anisa Salma

Intro : A D E A A-G#m-F#m Bm E Dm A Verse : A D Kepiye kowe kabarmu E A Wong sing tau ning jero atiku A-G#m-F#m Bm Janjine ra bakal ngelarani E A Dm A Nanging sak iki blenjani A D Jarene bakal ngancani E A Susah seneng mbok lakoni A-G#m-F#m Bm Nyatane kowe ngapusi E A Sak iki malah nglungani Chorus : D E Perih sak jroning atiku A C#m F#m Yen eling marang kenangan dulu Bm E Loro nanging kudu lilo A Kowe gandeng karo wong liyo D E Aku mung biso dedungo A C#m F#m Mugo kowe bahagia karo kono Bm E Tresno ra kudu duweni A Tak tompo sak kuate ati Interlude : Dm Dm A-G#m-F#m Bm E A A D Jarene bakal ngancani E A Susah seneng mbok lakoni A-G#m-F#m Bm Nyatane kowe ngapusi E A Sak iki malah nglungani Chorus : D E Perih sak jroning atiku A C#m F#m Yen eling marang kenangan dulu Bm E Loro nanging kudu lilo A Kowe gandeng karo wong liyo D E Aku mung biso dedungo A C#m F#m Mugo kowe bahagia karo kono Bm E Tresno ra kudu duweni A Tak tompo sak kuate ati Bm E Tresno ra kudu duweni D-C#m-Bm-G#m-A Tak tompo sak kuate ati

Lirik Lagu Kowe Blenjani Anisa Salma

Verse : Kepiye kowe kabarmu Wong sing tau ning jero atiku Janjine ra bakal ngelarani Nanging sak iki blenjani Jarene bakal ngancani Susah seneng mbok lakoni Nyatane kowe ngapusi Sak iki malah nglungani Chorus : Perih sak jroning atiku Yen eling marang kenangan dulu Loro nanging kudu lilo Kowe gandeng karo wong liyo Aku mung biso dedungo Mugo kowe bahagia karo kono Tresno ra kudu duweni Tak tompo sak kuate ati Interlude Jarene bakal ngancani Susah seneng mbok lakoni Nyatane kowe ngapusi Sak iki malah nglungani Chorus : Perih sak jroning atiku Yen eling marang kenangan dulu Loro nanging kudu lilo Kowe gandeng karo wong liyo Aku mung biso dedungo Mugo kowe bahagia karo kono Tresno ra kudu duweni Tak tompo sak kuate ati Tresno ra kudu duweni Tak tompo sak kuate ati

Video Youtube Kowe Blenjani Anisa Salma

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru