Iklan Chord Kunci Gitar

Kalah Cepet - Jihan Audy

Kunci Gitar Kalah Cepet - Jihan Audy

Chord Kunci Gitar Lagu Kalah Cepet Jihan Audy

Intro : D Verse : D A Sepet ning pinggir embong Bm F#m Kalah cepet disaut uwong G D Telat ngomong tresno G A Cintamu digondhol wong liyo D A Nelongso rasane Bm F#m Sing tak tresno ono sing nduwe G D Nyapo tresno tak pendhem G A D Yen wis getun sambat kalih sinten Interlude : D A Bm F#m G D G A D A Bm F#m G D G A D D Abote nyonggo tresno Bm Mung disimpen ning njero dodo G D Ngungkap tresno rasane bimbang A Amung bantal tak sayang sayang D Suwi yen tresno kowe Bm Jebul wis ono sing nduwe G D Ora ngiro lan terbayang A D Kalah cepet tresnomu ilang Bm Tresno tak terbalas rasane loro A Mergo sing tak tresno milih wong liyo G Tiwas kowe tak gowo mimpi F# Mergo kependem ing ati F# Nganti bantal tak sayang sayang F# Jebul tresnomu digondhol ilang D A Sepet ning pinggir embong Bm F#m Kalah cepet disaut uwong G D Telat ngomong tresno G A Cintamu digondhol wong liyo D A Nelongso rasane Bm F#m Sing tak tresno ono sing nduwe G D Nyapo tresno tak pendhem G A D Yen wis getun sambat kalih sinten Interlude : D A Bm F#m G D G A D A Bm F#m G D G A D D Abote nyonggo tresno Bm Mung disimpen ning njero dodo G D Ngungkap tresno rasane bimbang A Amung bantal tak sayang sayang D Suwi yen tresno kowe Bm Jebul wis ono sing nduwe G D Ora ngiro lan terbayang A D Kalah cepet tresnomu ilang Bm Tresno tak terbalas rasane loro A Mergo sing tak tresno milih wong liyo G Tiwas kowe tak gowo mimpi F# Mergo kependem ing ati F# Nganti bantal tak sayang sayang F# Jebul tresnomu digondhol ilang D A Sepet ning pinggir embong Bm F#m Kalah cepet disaut uwong G D Telat ngomong tresno G A Cintamu digondhol wong liyo D A Nelongso rasane Bm F#m Sing tak tresno ono sing nduwe G D Nyapo tresno tak pendhem G A D Yen wis getun sambat kalih sinten

Lirik Lagu Kalah Cepet Jihan Audy

Verse : Sepet ning pinggir embong Kalah cepet disaut uwong Telat ngomong tresno Cintamu digondhol wong liyo Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe Nyapo tresno tak pendhem Yen wis getun sambat kalih sinten Interlude Abote nyonggo tresno Mung disimpen ning njero dodo Ngungkap tresno rasane bimbang Amung bantal tak sayang sayang Suwi yen tresno kowe Jebul wis ono sing nduwe Ora ngiro lan terbayang Kalah cepet tresnomu ilang Tresno tak terbalas rasane loro Mergo sing tak tresno milih wong liyo Tiwas kowe tak gowo mimpi Mergo kependem ing ati Nganti bantal tak sayang sayang Jebul tresnomu digondhol ilang Sepet ning pinggir embong Kalah cepet disaut uwong Telat ngomong tresno Cintamu digondhol wong liyo Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe Nyapo tresno tak pendhem Yen wis getun sambat kalih sinten Interlude Abote nyonggo tresno Mung disimpen ning njero dodo Ngungkap tresno rasane bimbang Amung bantal tak sayang sayang Suwi yen tresno kowe Jebul wis ono sing nduwe Ora ngiro lan terbayang Kalah cepet tresnomu ilang Tresno tak terbalas rasane loro Mergo sing tak tresno milih wong liyo Tiwas kowe tak gowo mimpi Mergo kependem ing ati Nganti bantal tak sayang sayang Jebul tresnomu digondhol ilang Sepet ning pinggir embong Kalah cepet disaut uwong Telat ngomong tresno Cintamu digondhol wong liyo Nelongso rasane Sing tak tresno ono sing nduwe Nyapo tresno tak pendhem Yen wis getun sambat kalih sinten

Video Youtube Kalah Cepet Jihan Audy

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru