Iklan Chord Kunci Gitar

Jomblo Happy - Jihan Audy

Kunci Gitar Jomblo Happy - Jihan Audy

Chord Kunci Gitar Lagu Jomblo Happy Jihan Audy

Intro : Em Verse : Em Kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati Bm Soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji C D Opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi Em Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi Bm Jarene simbokku mikiro sekolah disek C Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo D Terus piye nasibe awakku sing nganti saiki Isih dadi jomblo Em D Rasane ngenes nek dadi jomblo Bm Pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo C Arep dolan isone mung dewe D Em Ra koyo koncone sing ngejak bojone D Mubeng mubeng muteri kuto Bm Sopo ngerti entuk gebetan C Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan D Em Atiku loro sakno tenan Chorus : Bm Kapan nduwe pacar D C Pacar mana, pacar mana, pacar mana G Bm Yang bisa membuatku bahagia Em Bm Senajan jomblo nanging kudu happy D C Jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy Em Kalau jodoh nggak bakalan pergi Interlude : Em Bm C D Em Bm C D Em Pas lagi ngopi D Ono wong lanang nganggo klambi abang Bm Kethok ganteng tenan C Ora suwi tak jak kenalan D Em Eh jebule bocahe ngaku isih jomblo Bm Lha sesuke dolan ning omahe D Aku pancal gas sak pole C Tekan nggone malah mbrebes mili D Em Mergo kedhisikan ono sing marani Chorus : Bm Kapan nduwe pacar D C Pacar mana, pacar mana, pacar mana G Bm Yang bisa membuatku bahagia Em Bm Senajan jomblo nanging kudu happy D C Jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy Em Kalau jodoh nggak bakalan pergi Em Bim salabim abrakadabra Bm Aku kudu piye ben ra jomblo maneh C Kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh D Em Tak enteni jodohku nganti aku jeleh Bm Penting uripku iki ora kurang piknik C Senajan isih jomblo aku ora panik C Digowo santai koyo ning pantai D Em Isih akeh konco sing marakke happy Chorus : Bm Kapan nduwe pacar D C Pacar mana, pacar mana, pacar mana G Bm Yang bisa membuatku bahagia Em Bm Senajan jomblo nanging kudu happy D C Jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy Em Kalau jodoh nggak bakalan pergi

Lirik Lagu Jomblo Happy Jihan Audy

Verse : Kapan aku iso nduwe pacar ganteng lan gemati Soko akehe wong lanang ra ono sing nyanthol siji Opo pancen aku ditakdirke dadi jomblo abadi Urip cukup ora kurang nanging keroso sepi Jarene simbokku mikiro sekolah disek Bar mikir sekolah langsung dikon mikir kerjo Terus piye nasibe awakku sing nganti saiki Isih dadi jomblo Rasane ngenes nek dadi jomblo Pas nyawang wong liyo sing wes nduwe bojo Arep dolan isone mung dewe Ra koyo koncone sing ngejak bojone Mubeng mubeng muteri kuto Sopo ngerti entuk gebetan Ndelok kiwo tengen kabeh do yang yangan Atiku loro sakno tenan Chorus : Kapan nduwe pacar Pacar mana, pacar mana, pacar mana Yang bisa membuatku bahagia Senajan jomblo nanging kudu happy Jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy Kalau jodoh nggak bakalan pergi Interlude Pas lagi ngopi Ono wong lanang nganggo klambi abang Kethok ganteng tenan Ora suwi tak jak kenalan Eh jebule bocahe ngaku isih jomblo Lha sesuke dolan ning omahe Aku pancal gas sak pole Tekan nggone malah mbrebes mili Mergo kedhisikan ono sing marani Chorus : Kapan nduwe pacar Pacar mana, pacar mana, pacar mana Yang bisa membuatku bahagia Senajan jomblo nanging kudu happy Jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy Kalau jodoh nggak bakalan pergi Bim salabim abrakadabra Aku kudu piye ben ra jomblo maneh Kabeh wes tak lakoni tanpo maen nyeleneh Tak enteni jodohku nganti aku jeleh Penting uripku iki ora kurang piknik Senajan isih jomblo aku ora panik Digowo santai koyo ning pantai Isih akeh konco sing marakke happy Chorus : Kapan nduwe pacar Pacar mana, pacar mana, pacar mana Yang bisa membuatku bahagia Senajan jomblo nanging kudu happy Jomblo happy, jomblo happy, jomblo happy Kalau jodoh nggak bakalan pergi
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru