Iklan Chord Kunci Gitar

Nyundep Ati - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Nyundep Ati - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Nyundep Ati
Syahiba Saufa

Intro :
Em  Am  Em  B  Em  B

Verse :
Em
  Lawas sun ngerasakno
Em                  D
  Perih batin sun roso
D
  Kok tegone riko
D                  Em   B
  Nggawe ati nisun loro

Em
  Sampek kapan gedigi
Em                 D
  Riko terus nyundepi
Am
  Sing sanggup awak iki
Am                   B
  Dung riko sing biso ngerti

Chorus :
Em
  Wes cukup semene baen
             D
  Isun welas nong riko
Am
  Sing kuat awak iki
C           D           Em  B
  Nyonggo roso hang gedigi

Em
  Wes cukup semene baen
            D
  Isun welas nong riko
Am
  Sing sanggup maning isun
C           D      Em
  Nyonggo loro ati iki

Interlude :
Am  D   B   Em
C   D   G   F#m  Em
C   D   Em  B
C   Em  B   Em   B

Em
  Sampek kapan gedigi
Em                 D
  Riko terus nyundepi
Am
  Sing sanggup awak iki
Am                   B
  Dung riko sing biso ngerti

Chorus :
Em
  Wes cukup semene baen
            D
  Isun welas nong riko
Am
  Sing kuat awak iki
C           D           Em  B
  Nyonggo roso hang gedigi

Em
  Wes cukup semene baen
             D
  Isun welas nong riko
Am
  Sing sanggup maning isun
C          D      Em
  Nyonggo loro ati iki

Interlude :
C  D  C  B  Em

Em
  Ees cukup semene baen
             D
  Isun welas nong riko
Am
  Sing kuat awak iki
C           D           Em  B
  Nyonggo roso hang gedigi

Em
  Wes cukup semene baen
             D
  Isun welas nong riko
Am
  Sing sanggup maning isun
C           D      Em
  Nyonggo loro ati iki

Ending :
Am  B  Em
Lirik Lagu Nyundep Ati
Syahiba Saufa

Verse :
Lawas sun ngerasakno
Perih batin sun roso
Kok tegone riko
Nggawe ati nisun loro

Sampek kapan gedigi
Riko terus nyundepi
Sing sanggup awak iki
Dung riko sing biso ngerti

Chorus :
Wes cukup semene baen
Isun welas nong riko
Sing kuat awak iki
Nyonggo roso hang gedigi

Wes cukup semene baen
Isun welas nong riko
Sing sanggup maning isun
Nyonggo loro ati iki

Interlude

Sampek kapan gedigi
Riko terus nyundepi
Sing sanggup awak iki
Dung riko sing biso ngerti

Chorus :
Wes cukup semene baen
Isun welas nong riko
Sing kuat awak iki
Nyonggo roso hang gedigi

Wes cukup semene baen
Isun welas nong riko
Sing sanggup maning isun
Nyonggo loro ati iki

Interlude

Ees cukup semene baen
Isun welas nong riko
Sing kuat awak iki
Nyonggo roso hang gedigi

Wes cukup semene baen
Isun welas nong riko
Sing sanggup maning isun
Nyonggo loro ati iki
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru