Iklan Chord Kunci Gitar

Mangan Ati - Syahiba Saufa

Kunci Gitar Mangan Ati - Syahiba Saufa

Chord Kunci Gitar Lagu Mangan Ati
Syahiba Saufa

Intro :
Am  Am  G  Am
Dm  C   G  Em  Am

Verse :
Am                     Am
Yen pancen kowe wes ra tresno
          G            Am
Tak jalok mending ngomongo
Dm                 C
Ojo mung ngumbar suworo
          G        Em
Sing gawe ati ku loro

Am                     Am
Yen pancen kowe wes ra sayang
       G         Am
Amergo duwe simpenan
Dm                  C
Luweh becik aku tak mundur
          G         Em          Am
Timbang bareng soyo suwi tambah ajur

Interlude :
G  C  Dm  Em  Am
G  C  Dm  E   Am

Chorus :
       Am                 Dm
Ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
         G    F        Am
Yen kowe iseh pingin liyane
         Am         Dm
Lamis lambemu muter omongan
          G     F        Am
Tulus tresnoku mbok nggo dolanan

         Dm           C
Kabeh janjimu ngeloro ati
       G     Em       Am
Kabeh omongmu mangan ati

Interlude :
Am  Am  G  Am
Dm  C   G  Em  Am

Am                     Am
Yen pancen kowe wes ra sayang
       G         Am
Amergo duwe simpenan
Dm                  C
Luweh becik aku tak mundur
          G           Em        Am
Timbang bareng soyo suwi tambah ajur

Interlude :
G  C  Dm  Em  Am
G  C  Dm  Em  Am

Chorus :
       Am                 Dm
Ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
         G    F        Am
Yen kowe iseh pingin liyane
         Am         Dm
Lamis lambemu muter omongan
          G     F        Am
Tulus tresnoku mbok nggo dolanan

       Am                 Dm
Ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
         G    F        Am
Yen kowe iseh pingin liyane
         Am         Dm
Lamis lambemu muter omongan
          G     F        Am
Tulus tresnoku mbok nggo dolanan

         Dm           C
Kabeh janjimu ngeloro ati
       G     Em       Am
Kabeh omongmu mangan ati
         Dm           C
Kabeh janjimu ngeloro ati
       G     Em       Am
Kabeh omongmu mangan ati
Lirik Lagu Mangan Ati
Syahiba Saufa

Verse :
Yen pancen kowe wes ra tresno
Tak jalok mending ngomongo
Ojo mung ngumbar suworo
Sing gawe ati ku loro

Yen pancen kowe wes ra sayang
Amergo duwe simpenan
Luweh becik aku tak mundur
Timbang bareng soyo suwi tambah ajur

Interlude

Chorus :
Ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
Yen kowe iseh pingin liyane
Lamis lambemu muter omongan
Tulus tresnoku mbok nggo dolanan

Kabeh janjimu ngeloro ati
Kabeh omongmu mangan ati

Interlude

Yen pancen kowe wes ra sayang
Amergo duwe simpenan
Luweh becik aku tak mundur
Timbang bareng soyo suwi tambah ajur

Interlude

Chorus :
Ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
Yen kowe iseh pingin liyane
Lamis lambemu muter omongan
Tulus tresnoku mbok nggo dolanan

Ra ono gunane mbangun tresno ro kowe
Yen kowe iseh pingin liyane
Lamis lambemu muter omongan
Tulus tresnoku mbok nggo dolanan

Kabeh janjimu ngeloro ati
Kabeh omongmu mangan ati
Kabeh janjimu ngeloro ati
Kabeh omongmu mangan ati
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru