Iklan Chord Kunci Gitar

Gede Roso - Abah Lala

Kunci Gitar Gede Roso - Abah Lala

Chord Kunci Gitar Lagu Gede Roso
Abah Lala

Intro :
Dm  A# F
Gm  C  F

Verse :
F         Am
Kudu piye maneh
   Dm           Am
Anggonku mbuktekke
        Gm
Tresno iki tulus
                 C
Ra mung nggo dolanan

F               Am
Wis tak perjuangke
          Dm          Am
Nganti bingung kudu piye
         Gm
Pengenku mung siji
   C         F
Nyenengke atimu

Gm         C
Opo kurang percoyo
 F  C        Dm
Opo kurang bukti
Gm
Kabeh wis tak lakoni
       C
Kudune kowe ngerteni

Chorus :
  Dm     Am
Gede.. roso..
        A#
Tresno iki tulus
        F
Kanggo sliramu
   Gm         C
Yo mung ono kowe
        A   A7
Ning atiku..
   Dm       Am
Nanging.. loro..
         A#
Yen roso sayangku
      F
Mbosk sio sio
  Gm                 C
Wani sumpah tresnaku mung 
         F
Kanggo kowe..

Verse :
F         Am
Kudu piye maneh
   Dm           Am
Anggonku mbuktekke
        Gm
Tresno iki tulus
                 C
Ra mung nggo dolanan

F               Am
Wis tak perjuangke
          Dm          Am
Nganti bingung kudu piye
         Gm
Pengenku mung siji
   C         F
Nyenengke atimu

Gm         C
Opo kurang percoyo
 F  C        Dm
Opo kurang bukti
Gm
Kabeh wis tak lakoni
       C
Kudune kowe ngerteni

Chorus :
  Dm     Am
Gede.. roso..
        A#
Tresno iki tulus
        F
Kanggo sliramu
   Gm         C
Yo mung ono kowe
        A   A7
Ning atiku..
   Dm       Am
Nanging.. loro..
         A#
Yen roso sayangku
      F
Mbosk sio sio
  Gm                 C
Wani sumpah tresnaku mung 
         F
Kanggo kowe..

Interlude :
Gm  C  F  Dm
Gm  C  A  
A#  C  A

Chorus :
  Dm     Am
Gede.. roso..
        A#
Tresno iki tulus
        F
Kanggo sliramu
   Gm         C
Yo mung ono kowe
        A   A7
Ning atiku..
   Dm       Am
Nanging.. loro..
         A#
Yen roso sayangku
      F
Mbosk sio sio
  Gm                 C
Wani sumpah tresnaku mung 
         F
Kanggo kowe..

Ending :
  Gm                 C
Wani sumpah tresnaku mung 
         F
Kanggo kowe..
Lirik Lagu Gede Roso
Abah Lala

Verse :
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktekke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wis tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Chorus :
Gede.. roso..
Tresno iki tulus
Kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Ning atiku..
Nanging.. loro..
Yen roso sayangku
Mbosk sio sio
Wani sumpah tresnaku mung 
Kanggo kowe..

Verse :
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktekke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pengenku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wis tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Chorus :
Gede.. roso..
Tresno iki tulus
Kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Ning atiku..
Nanging.. loro..
Yen roso sayangku
Mbosk sio sio
Wani sumpah tresnaku mung 
Kanggo kowe..

Interlude

Chorus :
Gede.. roso..
Tresno iki tulus
Kanggo sliramu
Yo mung ono kowe
Ning atiku..
Nanging.. loro..
Yen roso sayangku
Mbosk sio sio
Wani sumpah tresnaku mung 
Kanggo kowe..

Ending :
Wani sumpah tresnaku mung 
Kanggo kowe..
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru