Iklan Chord Kunci Gitar

Dewe Dewe - Abah Lala

Kunci Gitar Dewe Dewe - Abah Lala

Chord Kunci Gitar Lagu Dewe Dewe
Abah Lala

Intro :
Bm
  Ora usah ngurusi
F#m
  Urusane wong liyo
      G
Ojo butuh ngawur
                A
Rejeki ono sing ngatur
    Bm
Ora usah ngurusi
   F#m
Urusane wong liyo
           G
Mending sregep kerjo
         A         D
Kanggo mikir keluargo

Interlude :
Bm  F#m  Bm  F#m
G   A    D

Verse :
D
Kabeh wes ngerasakne 
    Bm
Lelakono wong urip
  G                     A
Bungah susah tibo tangi
               D    A
Kabeh wes ngelakoni
  D
Dalan rejeki manungso 
 Bm
Ora iso podo
     G           Em      A
Gari usahane lan dongane
           D 
Diakehi syukure

Chorus :
    Bm
Ora usah ngurusi
   F#m
Urusane wong liyo
      G
Ojo butuh ngawur
                A
Rejeki ono sing ngatur
    Bm
Ora usah ngurusi
   F#m
Urusane wong liyo
           G
Mending sregep kerjo
         A         D
Kanggo mikir keluargo

Interlude :
G  A  D  Bm
G  A  D 

Verse :
    G  
Rekoso aku kok ece
    D   A        Bm
Kepenak mbok rasani
     Em
Susahku tok geguyu
         A
Nelongso tenan uripku
       G
Pancen iki dalane
      D       Bm
Wes dadi nasibku
     Em
Sregepo nyambut gawe 
     A
Ben iso umum kancane

 D
Uwis tak sabarke
       Bm
Tak trimo meneng wae
      G           Em      A
Tak dongakake kanggo kowe
              D 
Ndang sadar pikire

Interlude :
Bm  F#m  Bm  F#m
G   A    D

Verse :
D
Kabeh wes ngerasakne 
    Bm
Lelakono wong urip
  G                     A
Bungah susah tibo tangi
               D    A
Kabeh wes ngelakoni
  D
Dalan rejeki manungso 
 Bm
Ora iso podo
     G           Em      A
Gari usahane lan dongane
           D 
Diakehi syukure

Chorus :
    Bm
Ora usah ngurusi
   F#m
Urusane wong liyo
      G
Ojo butuh ngawur
                A
Rejeki ono sing ngatur
    Bm
Ora usah ngurusi
   F#m
Urusane wong liyo
           G
Mending sregep kerjo
         A         D
Kanggo mikir keluargo

Interlude :
G  A  D  Bm
G  A  D 

Verse :
    G  
Rekoso aku kok ece
    D   A        Bm
Kepenak mbok rasani
     Em
Susahku tok geguyu
         A
Nelongso tenan uripku
       G
Pancen iki dalane
      D       Bm
Wes dadi nasibku
     Em
Sregepo nyambut gawe 
     A
Ben iso umum kancane

Ending :
 D
Uwis tak sabarke
       Bm
Tak trimo meneng wae
      G           Em      A
Tak dongakake kanggo kowe
              D 
Ndang sadar pikire
Lirik Lagu Dewe Dewe
Abah Lala

Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo

Interlude

Verse :
Kabeh wes ngerasakne 
Lelakono wong urip
Bungah susah tibo tangi
Kabeh wes ngelakoni
Dalan rejeki manungso 
Ora iso podo
Gari usahane lan dongane
Diakehi syukure

Chorus :
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo

Interlude

Verse :
Rekoso aku kok ece
Kepenak mbok rasani
Susahku tok geguyu
Nelongso tenan uripku
Pancen iki dalane
Wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe 
Ben iso umum kancane

Uwis tak sabarke
Tak trimo meneng wae
Tak dongakake kanggo kowe
Ndang sadar pikire

Interlude

Verse :
Kabeh wes ngerasakne 
Lelakono wong urip
Bungah susah tibo tangi
Kabeh wes ngelakoni
Dalan rejeki manungso 
Ora iso podo
Gari usahane lan dongane
Diakehi syukure

Chorus :
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Ojo butuh ngawur
Rejeki ono sing ngatur
Ora usah ngurusi
Urusane wong liyo
Mending sregep kerjo
Kanggo mikir keluargo

Interlude

Verse :
Rekoso aku kok ece
Kepenak mbok rasani
Susahku tok geguyu
Nelongso tenan uripku
Pancen iki dalane
Wes dadi nasibku
Sregepo nyambut gawe 
Ben iso umum kancane

Ending :
Uwis tak sabarke
Tak trimo meneng wae
Tak dongakake kanggo kowe
Ndang sadar pikire
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru