Pokoke Kowe - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Pokoke Kowe
Via Vallen

Intro :
E   G#m    A   B
E   Am   C#m   D#

Verse :
G#            
Tresno suci
     Fm            Cm
Sing manggon ning ati
 C#           G#
Ora bakal tak ilangi
      A#m       D#
Amung kanggo sliramu

G#           Fm        Cm
Nalikane aku pisan ketemu
  C#          G#
Kebacut manis esemmu
         A#m          D#
Wes gumantung ning atiku

     Fm                Cm
Wong bagus ngertio rosoku
    C#              D#
Yen aku tresno sliramu

Chorus :
  G#          D#
Mangan mong karo telo
         Fm        Cm
Penting aku karo kowe
  C#              
Tuku lombok utang 
G#
Nyang tonggo
         A#m       D#
Penting aku karo kowe

  G#             D#
Susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
Penting aku karo kowe
 C#         G#
Opo wae aku lilo
         A#m       D#
Penting aku karo kowe

Interlude :
G#  D#  Fm   Cm
C#  G#  A#m  D#
G#  D#  Fm   Cm
C#  G#  A#m  D#

Verse :
G#            
Tresno suci
     Fm            Cm
Sing manggon ning ati
 C#           G#
Ora bakal tak ilangi
 A#m            D#
Amung kanggo sliramu

G#           Fm        Cm
Nalikane aku pisan ketemu
  C#          G#
Kebacut manis esemmu
         A#m          D#
Wes gumantung ning atiku

     Fm                Cm
Wong bagus ngertio rosoku
    C#              D#
Yen aku tresno sliramu

Chorus :
  G#          D#
Mangan mong karo telo
         Fm        Cm
Penting aku karo kowe
  C#              
Tuku lombok utang 
G#
Nyang tonggo
         A#m       D#
Penting aku karo kowe

  G#             D#
Susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
Penting aku karo kowe
 C#         G#
Opo wae aku lilo
         A#m       D#
Penting aku karo kowe

Ending :
  G#          D#
Mangan mong karo telo
         Fm        Cm
Penting aku karo kowe
  C#             
Tuku lombok utang 
G#
Nyang tonggo
         A#m       D#
Penting aku karo kowe
  G#             D#
Susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
Penting aku karo kowe
 C#         G#
Opo wae aku lilo
         A#m       D#
Penting aku karo kowe

Ending :
G#  D#  Fm   Cm
C#  G#  A#m  D#
G#
Lirik Lagu Pokoke Kowe
Via Vallen

Verse :
Tresno suci
Sing manggon ning ati
Ora bakal tak ilangi
Amung kanggo sliramu

Nalikane aku pisan ketemu
Kebacut manis esemmu
Wes gumantung ning atiku

Wong bagus ngertio rosoku
Yen aku tresno sliramu

Chorus :
Mangan mong karo telo
Penting aku karo kowe
Tuku lombok utang 
Nyang tonggo
Penting aku karo kowe

Susah seneng aku terimo
Penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
Penting aku karo kowe

Interlude

Verse :
Tresno suci
Sing manggon ning ati
Ora bakal tak ilangi
Amung kanggo sliramu

Nalikane aku pisan ketemu
Kebacut manis esemmu
Wes gumantung ning atiku

Wong bagus ngertio rosoku
Yen aku tresno sliramu

Chorus :
Mangan mong karo telo
Penting aku karo kowe
Tuku lombok utang 
Nyang tonggo
Penting aku karo kowe

Susah seneng aku terimo
Penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
Penting aku karo kowe

Ending :
Mangan mong karo telo
Penting aku karo kowe
Tuku lombok utang 
Nyang tonggo
Penting aku karo kowe
Susah seneng aku terimo
Penting aku karo kowe
Opo wae aku lilo
Penting aku karo kowe