Tresno Tekane Mati - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Tresno Tekane Mati
Via Vallen

Intro :
D   Bm   G   A
D   Bm   G   A
A

Verse :
D                 Bm
Aku ra lilo pisah marang sliramu
      G                  A
Mergo omongan dadi salah paham
     D
Janjimu tak patenke
       Bm
Ing njero rogo iki
    G                     A
Supoyo tansah kelingan sliramu

            G   A
Wong lanang liyane
         D     C#m  Bm
Ra bakal iso ngganteni
      G
Jenengmu tak ukir
A             D
Sak jeroning ati

Chorus :
         D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati..
        G           D
Dongaku ra bakal mandeg
           A
sak durung sliramu bali

        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
Ono ning njero ati
      D
Ning atimu..

Interlude :
D  A  Bm  F#m  G  D  A
D  A  Bm  F#m  G  D  A

     D                    Bm
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
       G
Yen pancen kowe keroso
            A
Gek ndang bali

    D                     Bm
Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
    G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     A
pengene neng ketemu

        G   A
Wis setaun aku
          D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
     G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku

Chorus :
         D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandeg
           A
sak durung sliramu bali
        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
Ono ning njero ati

         D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandeg
           A
sak durung sliramu bali
        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
Ono ning njero ati
      D
Ning atimu..

Interlude : 
D  A  Bm  F#m  G  D  A
D  A  Bm  F#m  G  D  A

     D                    Bm
Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
       G
Yen pancen kowe keroso
            A
Gek ndang bali

    D
Aku ra doyan mangan
      Bm
yen kepikir sliramu
    G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     A
pengene neng ketemu

        G   A
Wis setaun aku
          D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
     G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku

Chorus :
         D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandeg
           A
sak durung sliramu bali
        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
Ono ning njero ati

         D        F#m
Pengenku siji nyanding sliramu
Bm         F#m
Tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandeg
           A
sak durung sliramu bali
        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
Ono ning njero ati
      D
Ning atimu..
Lirik Lagu Tresno Tekane Mati
Via Vallen

Verse :
Aku ra lilo pisah marang sliramu
Mergo omongan dadi salah paham
Janjimu tak patenke
Ing njero rogo iki
Supoyo tansah kelingan sliramu

Wong lanang liyane
Ra bakal iso ngganteni
Jenengmu tak ukir
Sak jeroning ati

Chorus :
Pengenku siji nyanding sliramu
Tekan ku mati..
Dongaku ra bakal mandeg
sak durung sliramu bali

Tok dua ke ora popo
tresnaku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse
Ono ning njero ati
Ning atimu..

Interlude

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe keroso
Gek ndang bali

Aku ra doyan mangan yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo
pengene neng ketemu

Wis setaun aku
mesti ngenteni tekamu
Sliramu gegowo njero impenku

Chorus :
Pengenku siji nyanding sliramu
Tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg
sak durung sliramu bali
Tok dua ke ora popo
tresnaku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse
Ono ning njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu
Tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg
sak durung sliramu bali
Tok dua ke ora popo
tresnaku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse
Ono ning njero ati
Ning atimu..

Interlude :

Sadarmu tak enteni nganti tekan saiki
Yen pancen kowe keroso
Gek ndang bali

Aku ra doyan mangan
yen kepikir sliramu
Aku ra pengen ngopo-ngopo
pengene neng ketemu

Wis setaun aku
mesti ngenteni tekamu
Sliramu gegowo njero impenku

Chorus :
Pengenku siji nyanding sliramu
Tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg
sak durung sliramu bali
Tok dua ke ora popo
tresnaku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse
Ono ning njero ati

Pengenku siji nyanding sliramu
Tekan ku mati
Dongaku ra bakal mandeg
sak durung sliramu bali
Tok dua ke ora popo
tresnaku tekane mati
Sing penting rasaku sak teruse
Ono ning njero ati
Ning atimu..