Banyu Langit - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Banyu Langit
Via Vallen

Intro : 
D     G   D   G
F#m  Em   A   D 

Verse :
D
  Sworo angin
    F#m
  Angin sing ngreridu ati
G
  Ngelingake..
     A
  Sliramu sing tak tresnani
D
  Pingin nangis
    F#m
  Ngetokke eluh neng pipi
G
  Suwe ra weruh
     A
  Senajan mung ono ngimpi

     Bm               F#m
Ngalemo ngalem ning dadaku
       G                   A
Tambanono roso kangen ning atiku
     Bm              F#m
Ngalemo ngalemo ning aku
        G               A
Ben ra adem kesiram udaning dalu

D
  Banyu langit
        F#m
  Sing ono nduwur kayangan
G
  Watu gede
     A
  Kalingan mendunge udan
D
  Telesono..
     F#m
  Atine wong sing kasmaran
G
  Setio janji
    A
  Seprene tansah kelingan

   Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
         G
Melu krungu suaramu
    A
Ngomongke opo
   Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
           G           A
Sing neng langgran wonosari
     D
Yogjokarto

Interlude :
D    F#m   G   A
Bm   F#m   G   Em  A

Chorus :
     Bm
Janjine..
           F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
      G
Pamit esuk lungane
     A
Ra nganti sore
     Bm
Janjine..
           F#m
Lungo ra nganti semene suwene
       G            A
Nganti kapan tak enteni
D
  Sak tekane..

D
  Udan grimis
    F#m
  Telesono klambi iki
G
  Jroning dodo
      A
  Ben ra garing ngekep janji
D
  Ora lamis
    F#m
  Gedene nggonku nresnani
G
  Nganti kapan
   A
  Aku ora biso lali

   Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
         G
Melu krungu suaramu
    A
Ngomongke opo
   Bm               F#m
Ademe gunung merapi purbO
          G
Sing neng langgran
            A
Wonosari Yogjokarto

Chorus :
     Bm
Janjine..
           F#m
Lungane ra nganti suwe suwe
      G
Pamit esuk lungane
     A
Ra nganti sore
     Bm
Janjine..
           F#m
Lungo ra nganti semene suwene
       G            A
Nganti kapan tak enteni
D
  Sak tekane..

Ending : 
D   F#m  G   A   D
Lirik Lagu Banyu Langit
Via Vallen

Verse :
Sworo angin
Angin sing ngreridu ati
Ngelingake..
Sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis
Ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh
Senajan mung ono ngimpi

Ngalemo ngalem ning dadaku
Tambanono roso kangen ning atiku
Ngalemo ngalemo ning aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit
Sing ono nduwur kayangan
Watu gede
Kalingan mendunge udan
Telesono..
Atine wong sing kasmaran
Setio janji
Seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu
Ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran wonosari
Yogjokarto

Interlude

Chorus :
Janjine..
Lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane
Ra nganti sore
Janjine..
Lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni
Sak tekane..

Udan grimis
Telesono klambi iki
Jroning dodo
Ben ra garing ngekep janji
Ora lamis
Gedene nggonku nresnani
Nganti kapan
Aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu
Ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
Sing neng langgran
Wonosari Yogjokarto

Chorus :
Janjine..
Lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane
Ra nganti sore
Janjine..
Lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni
Sak tekane..