Lali Rasane Tresno - Via Vallen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chord Kunci Gitar Lagu Lali Rasane Tresno
Via Vallen

Intro :
D   Bm   G   A
D   Bm   G   A
D

Verse :
D       Bm
Mengapa kau menjauhiku
G             A
Mengapa kau meninggalkanku
D        Bm
Ternyata kamu selingkuh
G         A
Selingkuh di belakangku

Pre-Chorus :
G                  A
Lalu apa kau memanggilku wo
G                   A
Tiba-tiba kau minta maaf padaku

Chorus :
 D           Bm                
Aku ingin engkau pergi
  G           A
Dalam hidupku tanpa dirimu
  D           Bm          G
Tapi ku tak rela meninggalkan
G      A
Interlude :
G

Verse :
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku

Interlude :
G  D  Em  Bm  Am  G  D
G  D  Em  Bm  Am  G  D  
G

Chorus :
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku

Rapp :
G                  D
  Mbiyen tau ono roso
             Em
Ning njero dodo
                    Bm
Sakdurunge kowe nggawe aku cidro
Am                    G
  kowe tego ninggal lungo
            D
Karo wong liyo
                D
Senajan ati iki loro Aku ra popo

G                  D
  Wis suwe ora ketemu
                     Em
Kowe teko nang ngarepku
                      Bm
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Am
Sakjroning atiku
              G
Tanpo roso bersalah
               D
Kowe genggam tanganku
              D
Terus kowe ngomong
                   Em
Pengen balen karo aku

Verse :
           Bm
Goro-goro awakmu
              C
Tau ninggalke aku
            G
Saiki ilang tresnoku
Em               Bm
  Sorry-sorry to say
           C
Aku ra iso trimo
            D
Mergo saiki tresnoku
                D
Wis tinggal kenangan

Chorus :
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku

Rapp :
G                   D
  Sakjembare laut samudro
               Em
Bakal tak sebrangi
                     Bm
Demi ngentukke tresnamu
            Am
Pepujaning ati
                   G
Nanging opo kowe tego
             D
Mblenjani janji
                 D
Nganti eluh iki netes
             G
Deres ning pipi

                   D
Sudah lupakan saja cerita
              Em
Cinta kita berdua
             Bm
Karena diantara kita
              Am
Sudah tak ada rasa
                G            D
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     D
Kini telah pergi menghilang
    G
Sayang

Interlude :
G  D  Em  Bm  Am  G  D
G  D  Em  Bm  Am  G  D

Verse :
Em              Bm
  Goro-goro awakmu
              C
Tau ninggalke aku
            G
Saiki ilang tresnoku
Em               Bm
  Sorry-sorry to say
           C
Aku ra iso trimo
            D
Mergo saiki tresnoku
                D
Wis tinggal kenangan

Chorus :
    G            D
Padange sinar rembulan
        Em          Bm
Seindah gemerlap bintang
      Am        G
Wis suwe ora nyawang
      D
Opo kowe isih sayang

       G        D
Nganti lali rasane tresno
       Em          Bm
Opo pancen wis ra ono roso
      Am           G
Tresnaku nggo sliramu
      D                  G
Saiki wis luntur seko atiku

Interlude :
D

Verse :
D       Bm
Mengapa kau menjauhiku
G             A
Mengapa kau meninggalkanku
D        Bm
Ternyata kamu selingkuh
G         A
Selingkuh di belakangku

Pre-Chorus :
G                  A
Lalu apa kau memanggilku wo
G                   A
Tiba-tiba kau minta maaf padaku

Chorus :
 D           Bm                
Aku ingin engkau pergi
  G           A
Dalam hidupku tanpa dirimu
  D           Bm          G
Tapi ku tak rela meninggalkan
G      A
Dirimu sayang

Interlude :
D  Bm  G  A

Pre-Chorus :
G                  A
Lalu apa kau memanggilku wo
G                   A
Tiba-tiba kau minta maaf padaku

Chorus :
 D           Bm                
Aku ingin engkau pergi
  G           A
Dalam hidupku tanpa dirimu
  D           Bm          G
Tapi ku tak rela meninggalkan
G      A
Dirimu sayang

 D           Bm                
Aku ingin engkau pergi
  G           A
Dalam hidupku tanpa dirimu
  D           Bm          G
Tapi ku tak rela meninggalkan
G      A
Dirimu sayang

Ending :
D  Bm  G  A

  D     Bm
Mengapa kamu selingkuh
Lirik Lagu Lali Rasane Tresno
Via Vallen

Verse :
Mengapa kau menjauhiku
Mengapa kau meninggalkanku
Ternyata kamu selingkuh
Selingkuh di belakangku

Pre-Chorus :
Lalu apa kau memanggilku wo
Tiba-tiba kau minta maaf padaku

Chorus :
Aku ingin engkau pergi
Dalam hidupku tanpa dirimu
Tapi ku tak rela meninggalkan
Interlude

Verse :
Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

Interlude

Chorus :
Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

Mbiyen tau ono roso
Ning njero dodo
Sakdurunge kowe nggawe aku cidro
kowe tego ninggal lungo
Karo wong liyo
Senajan ati iki loro Aku ra popo

Wis suwe ora ketemu
Kowe teko nang ngarepku
Kowe ngajak balen nggawe kaget
Sakjroning atiku
Tanpo roso bersalah
Kowe genggam tanganku
Terus kowe ngomong
Pengen balen karo aku

Verse :
Goro-goro awakmu
Tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry-sorry to say
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
Wis tinggal kenangan

Chorus :
Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

Sakjembare laut samudro
Bakal tak sebrangi
Demi ngentukke tresnamu
Pepujaning ati
Nanging opo kowe tego
Mblenjani janji
Nganti eluh iki netes
Deres ning pipi

Sudah lupakan saja cerita
Cinta kita berdua
Karena diantara kita
Sudah tak ada rasa
Rasa cinta yang dulu selalu ada
Kini telah pergi menghilang
Sayang

Interlude

Verse :
Goro-goro awakmu
Tau ninggalke aku
Saiki ilang tresnoku
Sorry-sorry to say
Aku ra iso trimo
Mergo saiki tresnoku
Wis tinggal kenangan

Chorus :
Padange sinar rembulan
Seindah gemerlap bintang
Wis suwe ora nyawang
Opo kowe isih sayang

Nganti lali rasane tresno
Opo pancen wis ra ono roso
Tresnaku nggo sliramu
Saiki wis luntur seko atiku

Interlude

Verse :
Mengapa kau menjauhiku
Mengapa kau meninggalkanku
Ternyata kamu selingkuh
Selingkuh di belakangku

Pre-Chorus :
Lalu apa kau memanggilku wo
Tiba-tiba kau minta maaf padaku

Chorus :
Aku ingin engkau pergi
Dalam hidupku tanpa dirimu
Tapi ku tak rela meninggalkan
Dirimu sayang

Interlude

Pre-Chorus :
Lalu apa kau memanggilku wo
Tiba-tiba kau minta maaf padaku

Chorus :
Aku ingin engkau pergi
Dalam hidupku tanpa dirimu
Tapi ku tak rela meninggalkan
Dirimu sayang

Aku ingin engkau pergi
Dalam hidupku tanpa dirimu
Tapi ku tak rela meninggalkan
Dirimu sayang

Ending :

Mengapa kamu selingkuh