-->

Iklan Chord Kunci Gitar

Wis Ra Sayang - Corazon

Kunci Gitar Wis Ra Sayang - Corazon

Chord Kunci Gitar Lagu Wis Ra Sayang Corazon

Intro : F# C# D#m A#m Verse : F# C# Saiki kowe dadi bedo D#m A#m Opo mergo kowe wis ra tresno B C# F# D#m Kowe lungo tanpo suworo B C# F# Nggawe atiku keloro-loro F# C# Yen pancen kowe wis ra sayang D#m A#m Omongo aku, aku ora popo B C# F# D#m Nanging roso iki raiso ngapusi B C# F# Yo mung kowe sing tak tresnani D#m A#m Kowe arep ngeliyo B F# Fm Aku yo mung iso nerimo D#m A#m Mergo roso tresno B C# Ora iso dipekso Chorus : D#m A#m Bola bali aku diapusi B F# Ora pisan pindo aku di larani D#m A#m Moto iki ra bakal nangis B C# Senajan roso ati koyo diiris Interlude : D#m A#m B F# D#m A#m B C# D#m A#m Kowe arep ngeliyo B F# Fm Aku yo mung iso nerimo D#m A#m Mergo roso tresno B C# Ora iso dipekso Chorus : D#m A#m Bola bali aku diapusi B F# Ora pisan pindo aku di larani D#m A#m Moto iki ra bakal nangis B C# Senajan roso ati koyo diiris D#m A#m Bola bali aku diapusi B F# Ora pisan pindo aku di larani D#m A#m Moto iki ra bakal nangis B C# F# Senajan roso ati koyo diiris

Lirik Lagu Wis Ra Sayang Corazon

Verse : Saiki kowe dadi bedo Opo mergo kowe wis ra tresno Kowe lungo tanpo suworo Nggawe atiku keloro-loro Yen pancen kowe wis ra sayang Omongo aku, aku ora popo Nanging roso iki raiso ngapusi Yo mung kowe sing tak tresnani Kowe arep ngeliyo Aku yo mung iso nerimo Mergo roso tresno Ora iso dipekso Chorus : Bola bali aku diapusi Ora pisan pindo aku di larani Moto iki ra bakal nangis Senajan roso ati koyo diiris Interlude Kowe arep ngeliyo Aku yo mung iso nerimo Mergo roso tresno Ora iso dipekso Chorus : Bola bali aku diapusi Ora pisan pindo aku di larani Moto iki ra bakal nangis Senajan roso ati koyo diiris Bola bali aku diapusi Ora pisan pindo aku di larani Moto iki ra bakal nangis Senajan roso ati koyo diiris

Video Youtube Wis Ra Sayang Corazon

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru