Iklan Chord Kunci Gitar

LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) - Jovita Aurel

Kunci Gitar LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) - Jovita Aurel

Chord Kunci Gitar Lagu LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version Jovita Aurel

Intro : Cm G# D# A# Cm G# D# A# Verse : Cm G# Kowe ojo sambat wae D# A# Kabeh po wae akeh butuhe Cm G# Mrene ayo podo mrene D# A# Cerito ning kene yo opo enak'e Cm Nduwe utang yo kudu di saur G# Angsuranmu ojo lali disaur D# A# Semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur Cm Ngomongo aku Chorus : Cm G# Seumpomo iku kabeh yo mek gur seumpomo D# Seumpamane temenan aku isoke A# Iku kabeh bakalan tak turuti Cm Ndak usah ngaleh G# Awakmu menengo kene ndak usah ngeleh D# Ning kene tak barengi lek kate nangis A# Nangis bareng bareng ayo wis ning kene Interlude : Cm G# D# A# Cm G# Mrene ayo podo mrene D# A# Cerito ning kene yo opo enak'e Cm Nduwe utang yo kudu di saur G# Angsuranmu ojo lali disaur D# A# Semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur Cm Ngomongo aku Chorus : Cm G# Seumpomo iku kabeh yo mek gur seumpomo D# Seumpamane temenan aku isoke A# Iku kabeh bakalan tak turuti Cm Ndak usah ngaleh G# Awakmu menengo kene ndak usah ngeleh D# Ning kene tak barengi lek kate nangis A# Nangis bareng bareng ayo wis ning kene Ending : Cm G# D# A# Cm G# D# A# Cm

Lirik Lagu LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version Jovita Aurel

Verse : Kowe ojo sambat wae Kabeh po wae akeh butuhe Mrene ayo podo mrene Cerito ning kene yo opo enak'e Nduwe utang yo kudu di saur Angsuranmu ojo lali disaur Semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur Ngomongo aku Chorus : Seumpomo iku kabeh yo mek gur seumpomo Seumpamane temenan aku isoke Iku kabeh bakalan tak turuti Ndak usah ngaleh Awakmu menengo kene ndak usah ngeleh Ning kene tak barengi lek kate nangis Nangis bareng bareng ayo wis ning kene Interlude Mrene ayo podo mrene Cerito ning kene yo opo enak'e Nduwe utang yo kudu di saur Angsuranmu ojo lali disaur Semayani lek kowe wis ndak kuat nyaur Ngomongo aku Chorus : Seumpomo iku kabeh yo mek gur seumpomo Seumpamane temenan aku isoke Iku kabeh bakalan tak turuti Ndak usah ngaleh Awakmu menengo kene ndak usah ngeleh Ning kene tak barengi lek kate nangis Nangis bareng bareng ayo wis ning kene

Video Youtube LAXED (Se'umpomo Nangis Bareng) Reggae Version Jovita Aurel

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru