Iklan Chord Kunci Gitar

Tansah Kelingan - Vita Alvia ft. Ilux

Kunci Gitar Tansah Kelingan - Vita Alvia ft. Ilux

Chord Kunci Gitar Lagu Tansah Kelingan Vita Alvia Feat. Ilux

Intro : F#m B E C#m A B E Verse : C#m G#m A E Kelingan esemmu gawe kangen atiku C#m B E Masio mbiyen mbok gawe catu F#m B Ora rumongso salah E C#m Kowe ngajak pisahan A B E Sumpah aku mageh kelingan F#m B Nganti putih rambutku E C#m Nganti pedot nyowoku A B E Seprene mageh tansah kelingan Interlude : A B E C#m G#m A E Kelingan esemmu gawe kangen atiku C#m B E Masio mbiyen mbok gawe catu F#m B Ora rumongso salah E C#m Kowe ngajak pisahan A B E Sumpah aku mageh kelingan F#m B Nganti putih rambutku E C#m Nganti pedot nyowoku A B E Seprene mageh tansah kelingan Chorus : A B Hapusen banyu motomu E C#m Lalekno aku saiki A B E Mergo aku wes duwe wong liyo A B Nggawe cidro lan kuciwo E C#m Sering nggawe loro ati A B E Saiki aku njaluk sepuro Interlude : A B E C#m G#m A E Kelingan esemmu gawe kangen atiku C#m B E Masio mbiyen mbok gawe catu F#m B Ora rumongso salah E C#m Kowe ngajak pisahan A B E Sumpah aku mageh kelingan F#m B Nganti putih rambutku E C#m Nganti pedot nyowoku A B E Seprene mageh tansah kelingan Chorus : A B Hapusen banyu motomu E C#m Lalekno aku saiki A B E Mergo aku wes duwe wong liyo A B Nggawe cidro lan kuciwo E C#m Sering nggawe loro ati A B E Saiki aku njaluk sepuro A B Hapusen banyu motomu E C#m Lalekno aku saiki A B E Mergo aku wes duwe wong liyo A B Nggawe cidro lan kuciwo E C#m Sering nggawe loro ati A B E Saiki aku njaluk sepuro F#m B Ora rumongso salah E C#m Kowe ngajak pisahan A B E Sumpah aku mageh kelingan F#m B Nganti putih rambutku E C#m Nganti pedot nyowoku A B E Seprene mageh tansah kelingan Ending : A B E

Lirik Lagu Tansah Kelingan Vita Alvia Feat. Ilux

Verse : Kelingan esemmu gawe kangen atiku Masio mbiyen mbok gawe catu Ora rumongso salah Kowe ngajak pisahan Sumpah aku mageh kelingan Nganti putih rambutku Nganti pedot nyowoku Seprene mageh tansah kelingan Interlude Kelingan esemmu gawe kangen atiku Masio mbiyen mbok gawe catu Ora rumongso salah Kowe ngajak pisahan Sumpah aku mageh kelingan Nganti putih rambutku Nganti pedot nyowoku Seprene mageh tansah kelingan Chorus : Hapusen banyu motomu Lalekno aku saiki Mergo aku wes duwe wong liyo Nggawe cidro lan kuciwo Sering nggawe loro ati Saiki aku njaluk sepuro Interlude Kelingan esemmu gawe kangen atiku Masio mbiyen mbok gawe catu Ora rumongso salah Kowe ngajak pisahan Sumpah aku mageh kelingan Nganti putih rambutku Nganti pedot nyowoku Seprene mageh tansah kelingan Chorus : Hapusen banyu motomu Lalekno aku saiki Mergo aku wes duwe wong liyo Nggawe cidro lan kuciwo Sering nggawe loro ati Saiki aku njaluk sepuro Hapusen banyu motomu Lalekno aku saiki Mergo aku wes duwe wong liyo Nggawe cidro lan kuciwo Sering nggawe loro ati Saiki aku njaluk sepuro Ora rumongso salah Kowe ngajak pisahan Sumpah aku mageh kelingan Nganti putih rambutku Nganti pedot nyowoku Seprene mageh tansah kelingan

Video Youtube Tansah Kelingan Vita Alvia Feat. Ilux

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru