Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Ikhlas - Aftershine ft. Damara De

Kunci Gitar Aku Ikhlas - Aftershine ft. Damara De

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Ikhlas Aftershine feat. Damara De

Intro : G C G D Verse : G GM7 C Aku.. nglakoni kabeh iki Cm G Ikhlas seko ning ati D Nggo sliramu G GM7 C Duh kangmas.. sepurane yen aku Cm G Nggawe loro atimu Em Am Aku.. ora menghargai D Kowe sing gemati C D Yowes rapopo.. rasah digetuni Bm Em Cukup aku ngerti perjuanganku Am D Dadi esemmu.. ning uripmu Chorus : C D Bm Sak jembare segoro Em Am B Aku ikhlas yen akhire kudu Em E C Nompo loro iki D Bm Em Tulung ojo kowe ninggalke aku Am D G Aku pengen ning sandingmu Interlude : Am D Bm Em Am B Em E C D Bm Em Am D G C D Yowes rapopo.. rasah digetuni Bm Em Cukup aku ngerti perjuanganku Am D Dadi esemmu.. ning uripmu Chorus : C D Bm Sak jembare segoro Em Am B Aku ikhlas yen akhire kudu Em E C Nompo loro iki D Bm Em Tulung ojo kowe ninggalke aku Am D G Aku pengen ning sandingmu G (Ikhlasno wae bro) C D Bm Em Pancen iki dalane (aku raiso nompo) Am D Aku wis iso nerimo G (Tapi aku sing ora lilo) C D Pengenmu kepiye ? Bm Em (Pengenku nyanding kowe) Am Wis lalekke aku D G (Tak cobo nompo anane) (lanjut dek) G C Mungkin wis takdire D Kudu dikuatke G Bm Em Nompo.. kenyataane Am Aku ro kowe D G Pancen.. dudu jodone Ending : C Am D G

Lirik Lagu Aku Ikhlas Aftershine feat. Damara De

Verse : Aku.. nglakoni kabeh iki Ikhlas seko ning ati Nggo sliramu Duh kangmas.. sepurane yen aku Nggawe loro atimu Aku.. ora menghargai Kowe sing gemati Yowes rapopo.. rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu.. ning uripmu Chorus : Sak jembare segoro Aku ikhlas yen akhire kudu Nompo loro iki Tulung ojo kowe ninggalke aku Aku pengen ning sandingmu Interlude Yowes rapopo.. rasah digetuni Cukup aku ngerti perjuanganku Dadi esemmu.. ning uripmu Chorus : Sak jembare segoro Aku ikhlas yen akhire kudu Nompo loro iki Tulung ojo kowe ninggalke aku Aku pengen ning sandingmu (Ikhlasno wae bro) Pancen iki dalane (aku raiso nompo) Aku wis iso nerimo (Tapi aku sing ora lilo) Pengenmu kepiye ? (Pengenku nyanding kowe) Wis lalekke aku (Tak cobo nompo anane) (lanjut dek) Mungkin wis takdire Kudu dikuatke Nompo.. kenyataane Aku ro kowe Pancen.. dudu jodone

Video Youtube Aku Ikhlas Aftershine feat. Damara De

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru