Iklan Chord Kunci Gitar

Tombo Ati - Opick

Kunci Gitar Tombo Ati - Opick

Chord Kunci Gitar Lagu Tombo Ati
Opick

Intro :
G  C  Am  G

Verse :
       G
Tombo ati iku limo perkarane
         C                        G
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
          G
Kaping pindo sholat wengi lakonono
         C                          G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
         G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
         C                         G
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
            G
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
       F#m                    G
Mugi-mugi Gusti Allah njembatani

       G        C         G
Tombo ati iku limo perkarane
         G            C           D
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
          G           C         Em
Kaping pindo sholat wengi lakonono
         D               C          G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
         G          C              G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
         G           C             D
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
            G         C         Em
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
       D          C           G
Mugi-mugi Gusti Allah njembatani

Interlude :
G  C  Am  G

Verse :
       G
Tombo ati iku limo perkarane
         C                        G
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
          G
Kaping pindo sholat wengi lakonono
         C                          G
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
         G
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
         C                         G
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
            G
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
       F#m                    G
Mugi-mugi Gusti Allah njembatani

       A
Obat hati ada lima perkaranya
          A            D           E
Yang pertama, baca Qur’an dan maknanya
         A           D          F#m
Yang kedua, sholat malam dirikanlah
         E                               A
Yang ketiga, berkumpulah dengan orang sholeh
         A
Yang keempat, perbanyaklah berpuasa
         A            D             E
Yang kelima, dzikir malam perpanjanglah
          A           D         F#m
Salah satunya siapa bisa menjalani
       E                     A
Moga-moga Gusti Allah mencukupi
       E                     A
Moga-moga Gusti Allah mencukupi
Lirik Lagu Tombo Ati
Opick

Verse :
Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah njembatani

Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah njembatani

Interlude

Verse :
Tombo ati iku limo perkarane
Kaping pisan moco Qur’an lan maknane
Kaping pindo sholat wengi lakonono
Kaping telu wong kang sholeh kumpulono
Kaping papat kudu weteng ingkang luwe
Kaping limo dzikir wengi ingkang suwe
Salah sawijine sopo biso ngelakoni
Mugi-mugi Gusti Allah njembatani

Obat hati ada lima perkaranya
Yang pertama, baca Qur’an dan maknanya
Yang kedua, sholat malam dirikanlah
Yang ketiga, berkumpulah dengan orang sholeh
Yang keempat, perbanyaklah berpuasa
Yang kelima, dzikir malam perpanjanglah
Salah satunya siapa bisa menjalani
Moga-moga Gusti Allah mencukupi
Moga-moga Gusti Allah mencukupi
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru