Iklan Chord Kunci Gitar

Karang Hawu - Fanny Sabila ft. Maliq Ibrahim

Kunci Gitar Karang Hawu - Fanny Sabila ft. Maliq Ibrahim

Chord Kunci Gitar Lagu Karang Hawu Fanny Sabila feat Maliq Ibrahim

Intro : G# Cm G G# Cm Cm G# Cm G# Cm Verse : Cm Fm Di basisir laut palabuan ratu C# Cm Di palebah batu ngampar karang hawu D# Bari nyawang katengah lautan C# Cm Hate pinuh panghareupan Interlude : G# Cm Cm Fm Di sarengan ku bebende di gigireun C# Cm Rema panangan silih cepang silih ranggeun D# Hiliwir angin dalinding katresna C# Cm G# Mapaesan cinta urang C# Patutur tutur ombak nu silih surungkeun D# Cm Ting jelegur nembrak kana karang hawu C# Kadedeuh kanyeah cinta nu urang D# Cm Kukuh pengkuh di karang hawu Chorus : Cm C# Tempat wisata palabuhan ratu C# Ceuk dongeng cenah ceuk beja Fm Cm Kantos sumping ibu ratu Cm C# Di karang hawu tempat anu endah Cm Nga didinya pisan Bb Cm Maheutkeun janji pasini Cm G# Cm D# Di karang hawu palabuhan ratu G# Cm Aya carita urang duaan C# D# Cm Teukeneun katuruneun Interlude : Cm G# C# Cm G# Cm Fm G Cm Cm Fm Di sarengan ku bebende di gigireun C# Cm Rema panangan silih cepang silih ranggeun D# Hiliwir angin dalinding katresna C# Cm G# Mapaesan cinta urang C# Patutur tutur ombak nu silih surungkeun D# Cm Ting jelegur nembrak kana karang hawu C# Kadedeuh kanyeah cinta nu urang D# Cm Kukuh pengkuh di karang hawu Chorus : Cm C# Tempat wisata palabuhan ratu C# Ceuk dongeng cenah ceuk beja Fm Cm Kantos sumping ibu ratu Cm C# Di karang hawu tempat anu endah Cm Nga didinya pisan Bb Cm Maheutkeun janji pasini Cm G# Cm D# Di karang hawu palabuhan ratu G# Cm Aya carita urang duaan C# D# Cm Teukeneun katuruneun

Lirik Lagu Karang Hawu Fanny Sabila feat Maliq Ibrahim

v

Video Youtube Karang Hawu Fanny Sabila feat Maliq Ibrahim

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru