Iklan Chord Kunci Gitar

Banyu Moto - SlemanReceh

Kunci Gitar Banyu Moto - SlemanReceh

Chord Kunci Gitar Lagu Banyu Moto
SlemanReceh

Intro :
E  A  E  A
E  A  E  A

Verse :
E          A
  Tembang iki..
    E                  F#m
Tak gawe.. mung kanggo kowe
            B                   E
Sing paling tak tenani nganti saiki

E                  A
  Tumetese banyu moto iki
          F#m
Sing dadi saksi
              B            E
Sumpah lan janji sehidup semati

Chorus :
E                         A
  Sampai kapan kan kau buktikan
         B                   E
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
E                       A
  Sampai mati kan ku pastikan
           F#m
Mergo mung kowe
             B               E
Sing tak tresnani tekaning mati

E
  Cahyo lintang ing wengi
A                B
  Nggawe ayeme ati
            A
Tambah ndedowo roso
                  B        E
Kangen mring sliramu tresnaku

Interlude :
A    B  G#m  C#m
F#m  B  E

E                  A
  Tumetese banyu moto iki
          F#m
Sing dadi saksi
              B            E
Sumpah lan janji sehidup semati

Chorus :
E                         A
  Sampai kapan kan kau buktikan
         B                   E
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
E                       A
  Sampai mati kan ku pastikan
           F#m
Mergo mung kowe
             B               E
Sing tak tresnani tekaning mati

E                         A
  Sampai kapan kan kau buktikan
         B                   E
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
E                         A
Hoo sampai mati kan ku pastikan
           F#m
Mergo mung kowe
             B               E
Sing tak tresnani tekaning mati

E
  Cahyo lintang ing wengi
A                B
  Nggawe ayeme ati
            A
Tambah ndedowo roso
                  B        E
Kangen mring sliramu tresnaku
Lirik Lagu Banyu Moto
SlemanReceh

Verse :
Tembang iki..
Tak gawe.. mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani nganti saiki

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Chorus :
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe
Sing tak tresnani tekaning mati

Cahyo lintang ing wengi
Nggawe ayeme ati
Tambah ndedowo roso
Kangen mring sliramu tresnaku

Interlude

Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji sehidup semati

Chorus :
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe
Sing tak tresnani tekaning mati

Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus yo mung kanggo awakku
Hoo sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe
Sing tak tresnani tekaning mati

Cahyo lintang ing wengi
Nggawe ayeme ati
Tambah ndedowo roso
Kangen mring sliramu tresnaku
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru