Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Pamit - Ilux ID

Kunci Gitar Aku Pamit - Ilux ID

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Pamit Ilux ID

Intro : Bb C Dm Bb C F Verse : F Am Bb F Kelingan janjine.. ora bakal ninggalke Bb F Sakjek'e kowe kenal dek'e Gm C Kowe maleh ngene.. Bb C Am Dm Mugo mugo kowe seneng.. sayang Gm C F F7 Aku pasrah kahanane Chorus : Bb C F Aku pamit.. ninggalke kowe Gm C F Mergo lungomu.. ora miker aku F7 Bb C Dm Aku pamit.. aku pamit Gm C F Cukup semene.. lehmu nggawe.. loro Interlude : Bb C Dm Gm C F F7 Bb C Dm Gm C F F Am Bb F Kelingan janjine.. ora bakal ninggalke Bb F Sakjek'e kowe kenal dek'e Gm C Kowe maleh ngene Bb C Am Dm Mugo mugo kowe seneng.. sayang Gm C F F7 Aku pasrah kahanane Chorus : Bb C F Aku pamit.. ninggalke kowe Gm C F Mergo lungomu.. ora miker aku F7 Bb C Dm Aku pamit.. aku pamit Gm C F Cukup semene.. lehmu nggawe.. loro Bb C F Aku pamit.. ninggalke kowe Gm C F Mergo lungomu.. ora miker aku F7 Bb C Dm Aku pamit.. aku pamit Gm C F Cukup semene.. lehmu nggawe.. loro Ending : Bb C Dm Gm C F

Lirik Lagu Aku Pamit Ilux ID

Verse : Kelingan janjine.. ora bakal ninggalke Sakjek'e kowe kenal dek'e Kowe maleh ngene.. Mugo mugo kowe seneng.. sayang Aku pasrah kahanane Chorus : Aku pamit.. ninggalke kowe Mergo lungomu.. ora miker aku Aku pamit.. aku pamit Cukup semene.. lehmu nggawe.. loro Interlude Kelingan janjine.. ora bakal ninggalke Sakjek'e kowe kenal dek'e Kowe maleh ngene Mugo mugo kowe seneng.. sayang Aku pasrah kahanane Chorus : Aku pamit.. ninggalke kowe Mergo lungomu.. ora miker aku Aku pamit.. aku pamit Cukup semene.. lehmu nggawe.. loro Aku pamit.. ninggalke kowe Mergo lungomu.. ora miker aku Aku pamit.. aku pamit Cukup semene.. lehmu nggawe.. loro

Video Youtube Aku Pamit Ilux ID

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru