Iklan Chord Kunci Gitar

Aku Lilo - Klenik Genk

Kunci Gitar Aku Lilo - Klenik Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Aku Lilo Klenik Genk

Intro : E C#m F#m B Verse : E B Ati iki uwes lilo C#m A Iso nerimo kahanane E B Loro iki wes ra tak rasake C#m A Everything is gonna be okay B Senajan aku isih tresno C#m Nanging ora iso mekso D B Kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo Chorus : E C#m Aku uwes lilo ati iki iso nerimo F#m B Ora sah nggoleki aku ora bakal bali E Nggoleko wong liyo C#m Sing iso ngluwihi tresno F#m Aku wong ra nduwe B E Sing anane mung di sepelekke Interlude : E C#m A B E C#m A B E E B Roso iki ra iso ngapusi C#m A Sak lawase ora bakal lali E B Kabeh cara wes tak coba C#m A Anane mung soyo nelongso B Senajan aku isih tresno C#m Nanging ora iso mekso D B Kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo Chorus : E C#m Aku uwes lilo ati iki iso nerimo F#m B Ora sah nggoleki aku ora bakal bali E Nggoleko wong liyo C#m Sing iso ngluwihi tresno F#m Aku wong ra nduwe B E B C# Sing anane mung di sepelekke Chorus 2 : F# D#m Aku uwes lilo ati iki iso nerimo G#m C# Ora sah nggoleki aku ora bakal bali F# Nggoleko wong liyo D#m Sing iso ngluwihi tresno G#m Aku wong ra nduwe C# F# Sing anane mung di sepelekke D#m B Mung di sepelekke C# F# Aku wes lilo

Lirik Lagu Aku Lilo Klenik Genk

Verse : Ati iki uwes lilo Iso nerimo kahanane Loro iki wes ra tak rasake Everything is gonna be okay Senajan aku isih tresno Nanging ora iso mekso Kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo Chorus : Aku uwes lilo ati iki iso nerimo Ora sah nggoleki aku ora bakal bali Nggoleko wong liyo Sing iso ngluwihi tresno Aku wong ra nduwe Sing anane mung di sepelekke Interlude Roso iki ra iso ngapusi Sak lawase ora bakal lali Kabeh cara wes tak coba Anane mung soyo nelongso Senajan aku isih tresno Nanging ora iso mekso Kabeh tak tompo kanti ikhlas legowo Chorus : Aku uwes lilo ati iki iso nerimo Ora sah nggoleki aku ora bakal bali Nggoleko wong liyo Sing iso ngluwihi tresno Aku wong ra nduwe Sing anane mung di sepelekke Chorus 2 : Aku uwes lilo ati iki iso nerimo Ora sah nggoleki aku ora bakal bali Nggoleko wong liyo Sing iso ngluwihi tresno Aku wong ra nduwe Sing anane mung di sepelekke Mung di sepelekke Aku wes lilo

Video Youtube Aku Lilo Klenik Genk

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru