Iklan Chord Kunci Gitar

Wong Perantauan - Ndarboy Genk

Kunci Gitar Wong Perantauan - Ndarboy Genk

Chord Kunci Gitar Lagu Wong Perantauan
Ndarboy Genk

Intro :
G  Dm  Am  Cm  G

Verse :
G                    Dm
Pancen ora gampang koyo seng mbok sawang
Am                   Cm
Aku kerjo lungo adoh neng perantauan
  Bm         Em        Am
Mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
     D         G
Sing tak karepati

G                 Dm
Pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
Kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
Ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G  D
Adoh karo wong tuo

Chorus :
          G      C        D            G
Yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
Urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe
      G        C       D           G
Ora entuk gresulo arep sambat ro sopo
       Em         Am
Snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
Seng penting pasrah karo seng Kuoso

Interlude :
Dm  Am  Cm

G                 Dm
Pancen ora nyono uripku neng kuto
Am                     Cm
Kerjo abot neng kene karep urip mulyo
    Bm        Em       Am
Ninggal keluargo adoh anak bojo
     D           G  D
Adoh karo wong tuo

Chorus :
          G      C        D            G
Yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
Urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe
      G        C       D           G
Ora entuk gresulo arep sambat ro sopo
       Em         Am
Snajan hasil ra sepiro
        C           D            G
Seng penting pasrah karo seng Kuoso

C                      Bm
Mangan tak rewangi koretan
Am          D        G
Rokokku nggoleki tegesan
C                    Bm
Duit tak lebokke celengan
Am           D         G   D
Kanggo sangu mudik lebaran

Chorus :
          G      C        D            G
Yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
     Em        Am      C              D
Urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe
      G          C       B           Em
Ora entuk nggresulo arep sambat ro sopo
        C          Am
Senajan hasil ra sepiro
        C           D            G  Em
Seng penting pasrah karo seng kuoso
        Am          D            Em   A
Seng penting pasrah karo seng kuoso.. huu
        Am          D            G
Seng penting pasrah karo seng kuoso
Lirik Lagu Wong Perantauan
Ndarboy Genk

Verse :
Pancen ora gampang koyo seng mbok sawang
Aku kerjo lungo adoh neng perantauan
Mugo-mugo Gusti ngijabahi kabeh
Sing tak karepati

Pancen ora nyono uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene karep urip mulyo
Ninggal keluargo adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo

Chorus :
Yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
Urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe
Ora entuk gresulo arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah karo seng Kuoso

Interlude

Pancen ora nyono uripku neng kuto
Kerjo abot neng kene karep urip mulyo
Ninggal keluargo adoh anak bojo
Adoh karo wong tuo

Chorus :
Yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
Urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe
Ora entuk gresulo arep sambat ro sopo
Snajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah karo seng Kuoso

Mangan tak rewangi koretan
Rokokku nggoleki tegesan
Duit tak lebokke celengan
Kanggo sangu mudik lebaran

Chorus :
Yo wes ngene kahanan dadi wong perantauan
Urip sakbendinane kudu tak tanggung dewe
Ora entuk nggresulo arep sambat ro sopo
Senajan hasil ra sepiro
Seng penting pasrah karo seng kuoso
Seng penting pasrah karo seng kuoso.. huu
Seng penting pasrah karo seng kuoso
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru