Iklan Chord Kunci Gitar

Wedi Kelangan - Dara Fu

Kunci Gitar Wedi Kelangan - Dara Fu

Chord Kunci Gitar Lagu Wedi Kelangan
Dara Fu

Intro :
A#  F   Gm
D#  Dm  Cm  D#  F    A#

Verse :
D#      F        A#
Yang.. udane wes teko
 Gm         D#
Aku ngempet kangen
    F      A#
Opo kowe keroso

 D#       F       A#
Udan.. bledek aku wedi
   Gm          D#
Raono sing ngancani
      F       A#
Cepet enggalo bali

D#       F          A#
Kangenku setengah mati
     Gm          D#
Koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
Atiku nandang kasmaran
D#       F          A#
Kangenku setengah mati
     Gm          D#
Koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
Atiku nandang kasmaran

Chorus :
       D#           F
Rino wengi tansah kelingan
    A#        Gm
Nalikane sesandingan
     D#            F         A#
Arep mangan rasane wes ora doyan

       D#
Arep turu tansah klisikan
       A#
Rasane wedi kelangan
       D#         F        A#
Adoh kowe pikiran melayang layang

Interlude :
A#

D#     F         A#
Yang.. udane wes teko
Gm          D#
Aku ngempet kangen
 F         A#
Opo kowe keroso

D#        F       A#
Udan.. bledek aku wedi
  Gm           D#
Raono sing ngancani
  F           A#
Cepet enggalo bali

D#       F          A#
Kangenku setengah mati
     Gm          D#
Koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
Atiku nandang kasmaran
D#       F          A#
Kangenku setengah mati
     Gm          D#
Koyo bulan tanpo lintang
      F          A#
Atiku nandang kasmaran

Chorus :
       D#             F
Rino wengi tansah kelingan
    A#          Gm
Nalikane sesandingan
     D#            F         A#
Arep mangan rasane wes ora doyan

       D#
Arep turu tansah klisikan
       A#
Rasane wedi kelangan
       D#         F          A#
Adoh kowe pikiran melayang layang

Interlude :
A#

Chorus :
       D#             F
Rino wengi tansah kelingan
    A#          Gm
Nalikane sesandingan
     D#            F         A#
Arep mangan rasane wes ora doyan

       D#              F
Arep turu tansah klisikan
    A#          Gm
Rasane wedi kelangan
     D#           F        A#
Adoh kowe pikiran melayang layang
     D#       F            A#
Adoh kowe rasane koyo wong edan
Lirik Lagu Wedi Kelangan
Dara Fu

Verse :
Yang.. udane wes teko
Aku ngempet kangen
Opo kowe keroso

Udan.. bledek aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet enggalo bali

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Chorus :
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang

Interlude

Yang.. udane wes teko
Aku ngempet kangen
Opo kowe keroso

Udan.. bledek aku wedi
Raono sing ngancani
Cepet enggalo bali

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Chorus :
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang

Interlude

Chorus :
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan
Arep mangan rasane wes ora doyan

Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang layang
Adoh kowe rasane koyo wong edan
Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru