Iklan Chord Kunci Gitar

Suwun Sayang - Fajar X Peje

Kunci Gitar Suwun Sayang - Fajar X Peje

Chord Kunci Gitar Lagu Suwun Sayang Fajar X Peje

Intro : G C G C Verse : G C Lewat lagu iki G C G/B Aku titip rindu Am D Kanggo wong sing gelem nompo aku G C Nadyan akeh sing sampurno G C G/B Kowe tetep mileh aku Am D Mung sopo lan ora sugih bondo C Bm Am D G Aku sadar.. dudu rojo C Bm Am Nanging tresnaku raiso diukur D Karo gedene donyo Chorus : G C Mung kowe siji sijine D G D/F# Sing gelem nompo opo anane Em Am Sing gelem terus berjuang D G Susah seneng kowe tetep sayang G C Mung kowe siji sijine D G D/F# Sing iso gawe atiku tenang Em Am Masio tutupe jaman D G Aku tetep matur suwun sayang Interlude : C Bm Am D G C Bm Am D C Bm Am D G Aku sadar.. dudu rojo C Bm Am Nanging tresnaku raiso diukur D E Karo gedene donyo Chorus : A D Mung kowe siji sijine E A Sing gelem nompo opo anane F#m Bm Sing gelem terus berjuang E A Susah seneng kowe tetep sayang A D Mung kowe siji sijine E A Sing iso gawe atiku tenang F#m Bm Masio tutupe jaman E A Aku tetep matur suwun sayang Bm E A D A Aku tetep.. matur suwun sayang

Lirik Lagu Suwun Sayang Fajar X Peje

Verse : Lewat lagu iki Aku titip rindu Kanggo wong sing gelem nompo aku Nadyan akeh sing sampurno Kowe tetep mileh aku Mung sopo lan ora sugih bondo Aku sadar.. dudu rojo Nanging tresnaku raiso diukur Karo gedene donyo Chorus : Mung kowe siji sijine Sing gelem nompo opo anane Sing gelem terus berjuang Susah seneng kowe tetep sayang Mung kowe siji sijine Sing iso gawe atiku tenang Masio tutupe jaman Aku tetep matur suwun sayang Interlude Aku sadar.. dudu rojo Nanging tresnaku raiso diukur Karo gedene donyo Chorus : Mung kowe siji sijine Sing gelem nompo opo anane Sing gelem terus berjuang Susah seneng kowe tetep sayang Mung kowe siji sijine Sing iso gawe atiku tenang Masio tutupe jaman Aku tetep matur suwun sayang Aku tetep.. matur suwun sayang

Video Youtube Suwun Sayang Fajar X Peje

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru