Iklan Chord Kunci Gitar

Sewu Siji (1001) - Abah Lala

Kunci Gitar Sewu Siji (1001) - Abah Lala

Chord Kunci Gitar Lagu Sewu Siji (1001) Abah Lala

Intro : C Em F C G C Em F Dm G Verse : C Em Aduh romo ibu ngapuranen aku F C Yen ono salah lan luputku Dm Em Am Tak rumangsani aku nduweni doso F Dm G Nganti saiki isih kroso neng dodo C Em Rino wengi ra lali tansah dedongo F C Memuji marang kang Kuoso Dm Em Am Mugi enggal entuk paring pangapuro F G C Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo Interlude : Dm G C Chorus : C F C Ngendi ono anak wani marang wong tuo C D G Yen nganti ono sewu siji sing wani C F C Ngendi ono anak lali marang wong tuo C D G Yen nganti ono sewu siji sing lali F C Am Suarga ning ndonyo ono sukune wong tuo Dm G C Wong Kang tuhu suci gedhe ganjarane C Em F C Ji ro lu pat Dm Limo enem pitu wolu Interlude : Em Am F G C G C Em Aduh romo ibu ngapuranen aku F C Yen ono salah lan luputku Dm Em Am Tak rumangsani aku nduweni doso F Dm G Nganti saiki isih kroso neng dodo C Em Rino wengi ra lali tansah dedongo F C Memuji marang kang Kuoso Dm Em Am Mugi enggal entuk paring pangapuro F G C Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo Interlude : Dm G C Chorus : C F C Ngendi ono anak wani marang wong tuo C D G Yen nganti ono sewu siji sing wani C F C Ngendi ono anak lali marang wong tuo C D G Yen nganti ono sewu siji sing lali F C Am Suarga ning ndonyo ono sukune wong tuo Dm G C Wong Kang tuhu suci gedhe ganjarane F C Am Suarga ning ndonyo ono sukune wong tuo Dm G C Wong Kang tuhu suci gedhe ganjarane

Lirik Lagu Sewu Siji (1001) Abah Lala

Verse : Aduh romo ibu ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku Tak rumangsani aku nduweni doso Nganti saiki isih kroso neng dodo Rino wengi ra lali tansah dedongo Memuji marang kang Kuoso Mugi enggal entuk paring pangapuro Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo Interlude Chorus : Ngendi ono anak wani marang wong tuo Yen nganti ono sewu siji sing wani Ngendi ono anak lali marang wong tuo Yen nganti ono sewu siji sing lali Suarga ning ndonyo ono sukune wong tuo Wong Kang tuhu suci gedhe ganjarane Ji ro lu pat Limo enem pitu wolu Interlude Aduh romo ibu ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku Tak rumangsani aku nduweni doso Nganti saiki isih kroso neng dodo Rino wengi ra lali tansah dedongo Memuji marang kang Kuoso Mugi enggal entuk paring pangapuro Urip tetrem ayem ugo kanti mulyo Interlude Chorus : Ngendi ono anak wani marang wong tuo Yen nganti ono sewu siji sing wani Ngendi ono anak lali marang wong tuo Yen nganti ono sewu siji sing lali Suarga ning ndonyo ono sukune wong tuo Wong Kang tuhu suci gedhe ganjarane Suarga ning ndonyo ono sukune wong tuo Wong Kang tuhu suci gedhe ganjarane

Video Youtube Sewu Siji (1001) Abah Lala

Related Chord

Iklan Tengah Post

Iklan 300x250

Chord Terbaru